Mam problemik.. Odchowałam sobie super rodzinkę, po jakimś czsie okazało że mój sim lubi tez inne simki, co wprowadziło w złość jego żonę i postanowiła postarać sie o rozwód. Gdy rozprawa się skończyła, moja simka zerwała z nie wiernym mężusiem i ten skwaszony sie wyprowadził. Jednak pozostał problem. Sim nadal był na panelu rodziny, mając coraz to bardziej czerwone tło ze swym zdjęciem. I tak już zostało. A jak ja chcę go teraz zpowrotem to co mam biedna uczynić jak ślad po nim zaginął?. Wyszłam więc z okolicy ( Miłowo ) i zakończyłam grę. Teraz chcę sobie zagrać w miłowie i ono mi sie nie chce załadować. muszę restartować komputer. A żeby było śmieszniej inne okolice ładuja sie w 5 sekund. ciekawe. Może trochę namieszałam.. mój problem to po pierwsze, dlaczego miłowo sie nie ładuje, a po drugie dlaczego mój wyprowadzony mężulek zniknął. na koniec dodam że bardziej mnie smuci brak miłowa .
BARDZO BARDZO WAS PROSZE JAK KTOŚ CHOCIAŻBY ZASUGERUJE MI ROZWIĄZANIE TO GO OZŁOCĘ. Z GÓRY DZIĘKI.

:con: