Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.09.2005, 18:59   #1
Nulka
Guest

Sad Działanie programu zostało zakłócone, Aplikacja zostanie zamknęta...;(

;( ;( ;( Właśnie wchodze sobie w moje simsy (i podstawa i NS to oryginały) chciałam zrobić rodzinke w miłowie do fotostory... Wszystko ładnie, pięknie, ale po chwili wyskakuje komunikat, ze działanie gry zostało zakłócone, a aplikacja zostanie zaknnięta. To nie wina download, bo przeniosłam g na chwilę... Ale co dziwne moge robioc studentow. Czy t moziiwe, ze ejst to spowodowane zmienionym Cas! ? jesli tak to co mam zrobić, żeby znów móc robić rodzinki i normalnie grac? A może ma ktoś oryginalne Cas! i moze mi przesłać? BARDZO BARDZO PROSZE O POMOC!!! :1smutny: :1smutny: :1smutny:

Albo jeszcze inaczej. Czy moze mi ktoś łazkawy, ktory nic nei mieszał w swoim CAS! przesłać mi ten plik na poczte? [email protected]
Ale nzainterersowanych ściezka do pliku
C:/Program files/Ea games/The sims 2/TsData/Res/GlobalLots i am jest Cas!

Ostatnio edytowane przez rainne : 02.09.2005 - 20:41
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.09.2005, 20:19   #2
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Oryginały powiadasz? Skoro tak to zajrzyj do instrukcji univerka na stronę 4 i 5 w dział "Zanim uruchomisz grę". Wszystko jest tam opisane co robić, by programy działające w tle nie zakłócały gry. A co do tego pliku, zaraz spróbuję coś pokombinować.
EDIT: plik wysłałam na: [email protected] . Temat: Plik. Sprawdź pocztę. Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdro.

Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 02.09.2005 - 20:25
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 06:57   #3
Cannabis
Guest

Domyślnie

Ja miałam ten sam problem i się okazało, że mam za mało pamięci RAM. Rozszerzyłam ją i po kłopocie....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 09:42   #4
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Tak? Dziwne, ja miałam na początku 128 bodajże ramu (jeszcze w windows98) no i nic takiego się nie działo . Z ramem miałam kłopotu tylko w ten sposób, że gra się wieszała zupełnie. No, ale rozszerzyłam i po kłopocie (cytat
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.09.2005, 12:20   #5
Nulka
Guest

Domyślnie

Dzięki ci bardzo patrysiu Teraz juzw iem, ze to napewno to.. A dlaczego tak sądzze? Bo wszytsko inne działa bez zarzutów. Dla zainteresowanych mój komp ma 512 ram...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.09.2005, 11:11   #6
Pingwin
Guest

Domyślnie

RAM nie ma nic do niestabilności Windowsa (chyba że jest uszkodzony ale to inna sprawa).
Jak wywala taki błąd to albo coś w tle zakłóca prawidłowe działanie gry,albo windows się sypie, albo gra źle zainstalowana. Powodów może być wiele
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.09.2005, 18:57   #7
..::MaRtYnIkA::..
Guest

Domyślnie

Ja mam ten sam problem, tylko że mam wszystkie programy działające w tle wyłączone. System mam dziś świeżo zainstalowany, więc to nie jego wina a ramu też mam wystraczająco. Czy jest może jakiś inny powód dla którego wyskakuje ten problem?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.09.2005, 19:13   #8
Mateo
Guest

Domyślnie .

Nie martwcie się, u mnie też tak jest, kiedyś miałem simsy 2 pirata i też tak było, teraz mam orginała, również tak jest. Kiedyś miałem tak, że zrobiłem sobie rodzinke, wyszedłem i zapisałem gre, wyłączyłem kompa. Po jakiś 2 godz. próbuje włączyć mój domek i nic, ładuje się do połowy i wyłaczają sie simsy i pisze Działanie programu zostało zakłócone, Aplikacja zostanie zamknęta. Chyba tak u wszystkich jest, a może u prawie wszystkich...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania