![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
3-cia (ufff) moja zapowiedź dzisiaj.
Tym razem chodzi o Zoo Tycoon 2. Tuż, tuż po wakacjach, po 24 dniach nowego roku szkolnego będziecie mogli 'osłodzić' sobie naukę tą wspaniałą gierką ![]() Microsoft się postarał i baaardzo mocno nas zaskoczy piękna grafika i różnorodność nowych elementów. Wiele rzeczy zmieniono, np. opiekun zwierząt będzie miał lepszy kontakt ze zwierzaczkami, a co lepsze, będziemy mogli zrobić zdjęcie swojego zwierzaczka ![]() Ale to nie wszystko! W grze wykorzystano tryb Zoo Guest, czyli będziemy mogli pochodzić po Zoo! ![]() ![]() ![]() Gatunek: Strategiczno - Ekonomiczna Premiera: 24 września 2004 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No na zoo to warto poczekac .. ja gralem w jedynke i byłem zachwycony a co dopiero 2 w 3D ??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
O taak. Szczególnie że gra Zoo Tycoon naprawdę (możecie się z tego śmiać) poszerza naszą wiedzę, na temat przyrody, bo tak jak napisałem znajdzie się tam encyklopedia...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wszystko pięknie. Na pewno sobie kupię, ale ile ona będzie kosztować? Czy ktoś wie?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm...nie drożej 100 zł.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ja niesądze abym sie mogł czegos z tej gry nauczyc
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Tak odświeże temat ale cóż
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Ja też nei nażekam, bardzo mi się podoba, i myśle ze nie zawiedli twórcy większości fanów jedynki
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Gra jest na bardzo wysokim poziomie.Naprawdę wspaniale mi się w nią gra.W jakim klimacie najczęściej gracie?Ja gram na Sawannie...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A ja na lasach deszczowych
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |