![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hejka :*
Otóż mam do Was taką prośbę:Moja koleżanka ma the sims 2 na studia..i dodatki ,które ściąga (meble,ubrania,fryzury) nie działają...pamiętam ,że trzeba coś ściągnać...tylko nie wiem gdzie to jest ?!!! Pomórzcie ![]() P.S---I nikt nie znalazł tego domu na zlecenie do the sims 2 nocne życie: duży...umeblowany,z garażem !!! ale TYLKO DO NŻ!! Plisssssssssssssssssssssssss |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie zaden patch czy hack ale MESHE!
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
Może to recolory i potrzebny jest CEP? Nie orientujesz się czy ma Color Enable Package'a? A może ściąga rzeczy które są niekompatybilne z Na Studiach? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Boshe...możecie mi podać...tego Mesha!!
Ja miałam coś podobnego W nocnym życiu..coś ściągnęłam..i mi teraz działają dodtaki...tylko nie pamiętam co!!!??może ktoś wie o co mi chodzi!?? ![]() P.S---Jak z tym domem!??????/ |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
Przy prawie każdym dodatku, który ściągasz, a nie jest to przekolorowany maxisowski przedmiot (lub przekolorowana rzecz do której wcześniej podano mesha), jest mesh. Jest to "siatka" tego przedmiotu. Dlatego przy pobieraniu, aby przedmiot działał, musisz ściągać właśnie meshe. My nie możemy Ci powiedzieć skąd ten mesh masz wziąć, bo nie wiemy co ściągałaś. A jeśli ich nie pobierałaś, to po prostu musiałabyś wejść na każdą stronę, z której brałaś dodatek i pobrać meshe.
EDIT: a jeśli "coś" kiedyś ściągnęłaś i nagle wszystko zaczęło działać, to podejrzewam, że po prostu brak Ci/koleżance nowej wersji CEP'a. Możesz ją pobrać np. z modthesims - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=92541 Ostatnio edytowane przez Lapis_Lasuli : 10.12.2005 - 13:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Oki dzięki....Spróbuje i Dam znać czy działa... |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |