Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 31.12.2005, 16:47   #1
goryczka2
Guest

Sad zgubiłam zdjęcia - czy jest tu taki as jak ja?

Foty z simów miałam tu:

C:\Documents and Settings\Iga\Moje dokumenty\EA Games\The Sims 2\Storytelling

Było ich od metra i ciut. Pewnego dnia zachciało mi się je pooglądać. Wlazłam tam i chciałam, kurza d***, porządki zrobić Rozwinęłam pasek, wybrałam "rozmieść ikony według", wybrałam coś - chyba "zmodyfikowany" albo "zdjęcie zrobione w dniu" i... tyle było moich zdjęć. WSIĄKŁY. Zostało trochę, ale to takie byle co, w większości maksisowe. To jpg, mają róznie, po 3, 6, 11 KB. A teraz zrobiłam dwie foty, nie dość że zapisuje jako mapę bitową, to są to megowe kobyły. Kiedyś to się nazywało np. snapshot_8467453830_eeekkkaaa54 a teraz Screenshot, Snapshot i koniec
No i zapamiętuje mi ostatnie foty - dzisiejsze mam, wczorajszych nie. Tak, jakby zamieniało. Wiem, że tłumaczę chaotycznie, ale jestem kompletny lamer, nie znam się i jestem zła, bo o fotostory to zapomnieć mogę :/ Oczywiscie te wszystkie moje fotki gdzieś istnieją, bo jak odpalam grę i wchodze sobie do edytora to mam je WSZYSTKIE, od początku gierki, więc stareńkie sprzed roku, no wszystkie, ale gdzie więc one są na kompie, bym mogła je ogladać bez włączania gry i publikować? Jak mam zrobić, by moje storytelling wyglądało jak przed "porządkami"? ;(
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania