![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy taki temat była ale teraz sie bardzo .spiesze dla tego pisze nowy (i wiem co to wyszukiwarka) wiec kiedy chce grać rodziną biedak to laduje sie ładuje i bez końca! Wiec wyłanczam gre za pomoca control + alt + delete i zawze jest brak odpowiedzi..
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.p...ht=%B3adowanie - Ten temat jest podobny do twojego. Mam nadzieje ze Ci pomoze w rozwiązaniu twojego problemu.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
Też tak miałam tyle że ze zzystkimi rodzinami... :wacko: a nie naśmieciłaś przypadkiem dodatkami??Ja musiałam wszystkie dodatki usuwać...Jak masz duuużo dodatków to mi bardzo przykro...musisz je gdzieś zachować(dodatki)i usunąć(musisz skopiować te dodatki i umieścić je w jakimś folderze pustym żeby ci sie nie myliło i te prawdziwe usunąć)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja mogę normalnie wchodzić do takiej rodzinki, do której chcę =) Może masz coś nie tak?? sprawdź to
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Też tak miałam, ale ze wszystkimi rodzinai. Powoduje to dodatek niekompatybilny. Oprócz tego, jesli parcela w końcu się załadowała, Simy stały w miejscu i się nie ruszały, jak zamrożone. Wywal dodatki np. do folderu na pulpicie i sprawdź, czy teraz jest dobrze. jak tak, wywalasz dodatki i po sprawie. Jak nie jest dobrze, to wywal Biedaków z parceli i wteguj gdzie indziej.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|