![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pierwsza niczego sobie, chociaż nie ma w niej nic nadzwyczjnego. Nie lubię tych włosów, zdjecia faktycznie kiespkie. Druga gorsza. Szerokie usta, długi nos.. Wyglada jak lekka przeróbka maxisowskiej całości.
Czekam na kolejne, mam nadzieję, że będzie lepiej ![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Troszeczkę ujęcia zdjęć mi się nie podobają, jeśli chodzi o pierwszą Simkę. Najpierw twarz widać z daleka (choć rozumiem, że chodziło o sylwetkę), a potem z góry. Mimo wszystko Simka wydaje się być ładna i nie mam jej nic do zarzucenia.
![]() ![]() A druga nie bardzo mi się podoba. Przede wszystkim dlatego, ze nie lubię tego typu urody (pociągła twarz, ostre rysy). Fryzurka jest ładna, ale myślę, że bardziej pasowałaby do innej twarzy. ![]() Pozdrawiam ![]()
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No simki wydają się...no...nie są w moim stylu!
Powiedzmy, że 7/10 dlatego, że nie w moim style! ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Twoje simki są bardzo orginalne. I to mi się podoba.
Pierwsza simka bardzo ładna: ma fajna fryzurke. Druga: cóz ten typ urody mi niezbyt odpowiada, ale moze byc. Trzecia: ma taki spłaszczony nos, za to bardzo ładny błyszczyk i oczy. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli chodzi o Simkę z drugiego posta, to z twarzy nie podoba mi się za bardzo, ale jak wspomniała Perełka-13- ma ładny makijaż.
W trzecim poście tak samo, tzn. twarz wydaje mi się nieładna, natomiast makijaż świetnie dobrałaś, szczególnie ten kolorowy cień do oczu. I same oczy też są plusem. Te dwie Simki nie podobają mi się z twarzy przede wszystkim az powodu nosów- nosy są na górze bardzo wąskie, a na dole szerokie, co na pewno pięknie nie wygląda. ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
#9 |
Guest
|
![]()
ochydne tylko Alicja mi sie podoba no to do glosowania
1 1\10 2 1\10 3 7\10 4 4,5\10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Przeciętne aczkolwiek ładne
![]() za 1. 8/10 - bardzo mi się podoba za 2. 4/10 - nie jest ładna , ma za duży i za chudy nos i usta takie dłuuuuugie ![]() za 3 . wydaje się być ładna 6/10 - fryzurka za duza jak dla niej i troszkę pulchna buzia ![]() za 4. wszystko ładnie wszystko pięknie tylko znowu ta pulchna buzia ![]() czekam na następne simki (z mniej pulchnymi buziami ![]() Pozdrawiam ![]() Edit: Winklus czy jest coś co tobie się podoba ? ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|