Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.01.2004, 17:02   #1
Aithieel
Guest

Domyślnie

Mam na podwórku 5 kryształów ; Fioletowy (teleportacja),Czarny (Ugaszenie),Niebieski (elektryczna dłoń z),biały (lewitacja z),czerwony (gorąca stopa z)... Z - oznacza zabaw ... Wydaje mi się ,że im więcej czarujemy tym więcej pojawia się kryształów fasoli itp. ale kiedy bez przerwy rzucałem zaklecia na sąsiadów (Cios Miłości mam teraz 50 przyjaciów) przybiegał Śłownik Zaklęć (tajemniczy gość) i karał mnie ,że zbyt często uzywam zaklęć... a jak u was?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.01.2004, 17:08   #2
Szynszyl
Guest

Domyślnie

tak właśnie jest jak dużo czarujesz to dostajesz te różne "nagrody"
a przyszedł do ciebie strażnik zaklęć (nie słownik) bo czrowałeś w obecności simów niemagicznych , za to jest mandat ^_^ <_<

stare 26.01.2004, 17:26   #3
Ersa
Guest

Domyślnie

Yyyy... Naprawdę? No wiesz to dla mnie nowość!!! Nigdy o tym wcześniej nie wiedziałam!!!! To była przenośnia.. ^_^ Booosh, co za temat..

stare 26.01.2004, 17:32   #4
galazek
Guest

Domyślnie

Wszystko to, co opisałeś jest całkowicie normalne, wiec nie widzę sensu kontynuowania dyskusji. Zwłaszcza, że zarówno o kryształach jak i "słowniku" ( :lol: ) zaklęć, tematów było już kilka

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania