Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.03.2006, 12:43   #1
Nikki
Guest

Domyślnie Skin

A więc pewnego dnia ściągnęłam taki jakby hack, który zamienia wszystkie skóry maxisowskie zamienia na takie błyszczące. Mam dość tego "hacku", ale niestety nie wiem który z 7555 moich dodatków jest nim. Chciała bym was spytać czy wiecie, na której stronie to] może się znajdować, lub lepiej jak się nazywa?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.03.2006, 13:48   #2
martencja
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nikki
A więc pewnego dnia ściągnęłam taki jakby hack, który zamienia wszystkie skóry maxisowskie zamienia na takie błyszczące. Mam dość tego "hacku", ale niestety nie wiem który z 7555 moich dodatków jest nim. Chciała bym was spytać czy wiecie, na której stronie to] może się znajdować, lub lepiej jak się nazywa?
hmm... chyba na heleane było cos takiego... ale nie jestem pewna...

:kissing:
Martencja
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2006, 19:27   #3
Tigra
Guest

Domyślnie

Nie!to jest z modthesims!Też to mam i mam tego dość!Lincia Wampircia powiedziała żeby ściągnąć menadżer dodatków.Który jest tu-http://thesims2.ea.com/getcoolstuff/contentmanager.php?pid=GetCoolStuff_contentmanager
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2006, 19:48   #4
Kash
Guest

Domyślnie

Dużo stron oferuje teraz "replacementy". Jedyne wyjście, które widzę - znaleźć, ściągnąć, sprawdzić nazwę i wywalić z Downloads. Chyba, że ściągnąć Sims 2 Clean Installer i powywalać wszystko, co jest zaznaczone na czerwono - bo to hacki nazjwyklejsze.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2006, 08:58   #5
Nikki
Guest

Domyślnie

Dzięki za pomoc. Tigra jak się z tego korzysta?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2006, 10:35   #6
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Nikki
jak się z tego korzysta?
Ja to wczoraj sobie zainstalowałam. Po prostu klikasz na ikonkę programu (utworzy się na pulpicie) i trzeba czekać, będzie się program długo ładował (tzn. mi się długo ładował, bo mam dosyć dużo dodatków). Kiedy już się załaduje, ukaże się lista wszystkich dodatków z Downloads. Pisze obok nich, co to jest (np. obiekt, fryzura), wszystkie ustawione są na "włączone" ale możesz pojedynczo wyłączać (na dole jest przycisk). Klikając na każdy z dodatków, wyświetlają się na górze informacje o nim i jego tekstura.
No i niektóre są wyświetlone na czerwono (jak powiedziała Kash, hacki), można je usunąć lub wyłączyć.

Ostatnio edytowane przez Isi : 06.04.2006 - 11:45
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2006, 11:09   #7
Miaka
Guest

Domyślnie

Czarne czylio to tło gdzie powinna się pokazywać tekstura? bo ja trochę mam tego gdzie się takie czarne tło pokazuje.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2006, 11:48   #8
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Miaka
Czarne czylio to tło gdzie powinna się pokazywać tekstura? bo ja trochę mam tego gdzie się takie czarne tło pokazuje.
Chyba kierowałaś sie moim postem, a tam była literówka. Sorry.

Ja też właśnie klikając na niektóre miałam czarne tło (nie wiem, czemu), ale to nie znaczy, że to są hacki.
Hacki to te, które na liście zamiast zwykłymi literkami są napisane literkami czerwonymi, i to te najlepiej usunąć albo wyłączyć. A pozostałe dodatki, nawet jeśli na podglądzie wyświetlają się jako czarne tło, nie są hackami.
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.04.2006, 12:00   #9
Justa
Guest

Domyślnie

.

Pobralas moze z MTS kolekcje skinow by Enayla? A dokladnie 'Skin Collection #2 - defaults' .... dlatego tak sie dzieje.
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=128208
Jesli tak, to sprawdz pliki w swoim downloads i skasuj te z nazwa defaults.
Jesli nie chcesz stracic tych skinow, to mozesz pobrac je jeszcze raz -> 'Skin collection #2 - non-defaults'
http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=132149
(Wtedy beda sie pokazywaly normalnie)

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez Justa : 06.04.2006 - 12:02
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania