![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
RODZINNE INTRYGI - wstęp
![]() Oto początek mojego fotostory, opowiadające o pozornie szczęśliwej rodzinie. Nikt jednak nie wie, jakie tajemnice ukrywają przed sobą … Chciałbym przybliżyć Wam teraz postacie, które będą przewijały się przez odcinki mojego fotostory. ![]() Andrzej po śmierci swojej żony bardzo się załamał. Teraz czas wyleczył jego rany i jest szczęśliwym emerytem. ![]() Na zdjęciu jest Robert i jego syn Igor. Karolina (żona Roberta) wyjechała do Simów Zjednoczonych, by zarobić pieniądze na następny rok. ![]() Linda i jej mąż Arek nie mają dużo powodów do radości. Ich córka jest narkomanką i jest członkinią jakiejś sekty. ![]() Arek ![]() Amanda źle się uczy i ma problemy z narkotykami. ![]() Marta jest jedną z córek Andrzeja. Mieszka sama; nie ma dzieci ani męża. ![]() Karolina jest drugą córką Andrzeja. W chwili obecnej jest w Simach Zjednoczonych. Często pisze e-maile do swojego męża i syna. Fotostory będzie miało fabułę jak telenowele brazylijskie. Ostrzegam, że sporo osób umrze, dużo się wyjaśni (nie wiem jeszcze co ma się wyjaśniać, ale mam nadzieję, że coś wymyślę ![]() Nowe odcinki będą podawane bardzo różnie. Gdy będę je jednak przygotowywał napiszę proponowaną datę umieszczenia odcinka. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|