Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 05.12.2004, 16:11   #1
Adus
Guest

Domyślnie Rodzinne intrygi

RODZINNE INTRYGI - wstęp

Oto początek mojego fotostory, opowiadające o pozornie szczęśliwej rodzinie. Nikt jednak nie wie, jakie tajemnice ukrywają przed sobą …

Chciałbym przybliżyć Wam teraz postacie, które będą przewijały się przez odcinki mojego fotostory.

Andrzej po śmierci swojej żony bardzo się załamał. Teraz czas wyleczył jego rany i jest szczęśliwym emerytem.

Na zdjęciu jest Robert i jego syn Igor. Karolina (żona Roberta) wyjechała do Simów Zjednoczonych, by zarobić pieniądze na następny rok.

Linda i jej mąż Arek nie mają dużo powodów do radości. Ich córka jest narkomanką i jest członkinią jakiejś sekty.

Arek

Amanda źle się uczy i ma problemy z narkotykami.

Marta jest jedną z córek Andrzeja. Mieszka sama; nie ma dzieci ani męża.

Karolina jest drugą córką Andrzeja. W chwili obecnej jest w Simach Zjednoczonych. Często pisze e-maile do swojego męża i syna.

Fotostory będzie miało fabułę jak telenowele brazylijskie. Ostrzegam, że sporo osób umrze, dużo się wyjaśni (nie wiem jeszcze co ma się wyjaśniać, ale mam nadzieję, że coś wymyślę ) oraz rozwinie się również wątek miłosny.

Nowe odcinki będą podawane bardzo różnie. Gdy będę je jednak przygotowywał napiszę proponowaną datę umieszczenia odcinka.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania