![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hey!!!
Wreszcie zdecydowałam się zrobić FS Tytuł:" Basen-miejsce zbrodni" Odcinek 1 A więc.... Mam na imię Meryl i jestem niespełna dwunastolatką. Od niedawna mieszkam w Dziwnowie wraz z moją mamą Christine i tatą James'em. Oto cała rodzinka w komplecie: ![]() Chyba łatwo rozpoznać ,kto to kto ![]() ![]() Poza tym ,moja mama ,której zawsze ,ale to zawsze wystarczała czarna sukienka (na imprezy),kilka bluzek ,spódnica i jeansy nagle zaczęła wydawać pieniądze ,które dostała od swoich rodziców( nigdy ich nie widziałam ![]() ![]() Ach, no i nie można zapomnieć o tym ,że zrobiła sobie pasemka. A przecież ona nigdy nie lubiała zmian. A teraz wygląda tak jakby zaczynała nowe zycie ,choć to może zależeć od tego ,że się starzeje ![]() ![]() Tak np. było dzisiaj: -Jak możesz !!! Ciągle bierzesz szmal od swojego tatusia i wydajesz na zbędne szmaty !!!! -A ty???? Siedzisz przy tym swoim nowiutkim sprzęcie i ciągle się czegoś doszukujesz !!! Mam tego dosyć !!!! Nie chcę tego widzieć w naszym domu,rozumiesz ?! W efekcie od dzisiaj ,pracuje ekipa ,która dobudowuje tacie dodatkowe pomieszczenie ,gdzie będzie mógł spokojnie zaspakajać swoje zachcianki oglądania gwiazd i tak dalej. Oczywiście dzisiaj po wspólnym oglądaniu wiadomości , ![]() mama podeszła do taty i zaczęła skruszona: -Kochanie ,wiesz nie musiałeś wzywać tej całej ekipy. W końcu można było dojść jakoś inaczej do porozumienia... -Słuchaj Kruszynko....-zaczął tata. -Tak Misiu?-zapytała słodko mama. -Och... Teraz będę pracować tak ,ale obiecuje ,że będę poświęcał mojemu sprzętowi ,jak ty to nazywasz ,góra dwie godzinki...-usprawiedliwił się tata i tak to pięknie się zakończyło : ![]() Na razie nic nie mogę stwierdzić ,ale uważam ,że te wszystkie zmiany i w ogóle są winą taty. On wymyśla sobie jakieś głupie zajęcia ,jak przyglądanie się gwiazdom i postanowiłam zacząć się jemu sprzeciwiać. A niech ma ,za to że tak traktuje mamę !!! I niech się nie dziwi ,że się go czepia !!!! C.D.N ![]() Dlaczego Meryl jest inna ?Co jest winą kłótni jej rodziców? Skąd liczne pożary i zmiana Christine ? Między innymi TO znajdziecie w drugim odcinku (który postaram się dodać jak najszybciej ![]() I jak wam się podoba??? Wiem ,że zdjęcia są słabe ,ale naprawdę starałam się jak mogłam ,aby były przynajmniej troche dobre. Oceńcie mnie w skali 1/10 ,plis! A następny odcinek będzie... Ee... Nie wiem może we wtorek lub środę... A może nawet w niedziele... Zobaczę !!! :* ps. co się stało z rodzinkami ? ![]() Ostatnio edytowane przez Delicate : 15.02.2005 - 16:56 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|