![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Szukam ciemno czerwonych oczu do sims2. Praktycznie już znalazłam odpowiednie ale mi niewiadomo dlaczego nie działają - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=165153&c=1 , chodzi konkretnie o te ciemno czerwone oczy (ale nie działają żadne, nocne życie mam jakby co). Mógłby ktoś sprawdzić czy u niego działają? A jak tak to mógłby mi wysłać plik bmp z tymi oczami (chodzi o to żeby spróbować je edytować i wysłać mi plik który powstaje w "projects" żebym mogła zrobić takie same u siebie).
Jeżeli nie ma osoby u której działają te oczy to prosiłabym o namiary na inne ciemno czerwone oczy które by były podobne do tych. Z góry dziękuję. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Skoro masz NŻ i nie działają, to może niemasz CEP-a?
Tu jest: http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=92541 (pierwszy link z tych na dole, ściągasz, rozpakowujesz i instalujesz 2 kliknięciami). Chętnie bym pomogła, ale obawiam się, że z moimi ponad 2 GB dodatków z sieci mogę nie znaleźć tych oczu (bo amm ich dużo). Napisz najpierw czy CEP poskutkował (a może go masz), jeśli nie to spróbuję znaleźć to .bmp. ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Obawiam się ,ze nic to nie dało. Pobrałam, zaistalowałam a oczu jak nie było tak nie ma.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
U mnie zarówno jasne jak i ciemne się bez problemów ściągnęły, rozpakowały i pozwoliły się dać do "downloads", jedyny problem polega na tym, że gra (ani warsztat) ich nie czyta.
A tobie działają chociażby te jasne które się rozpakowały? Bo ciekawe czy gościowi poprostu wyszły błędne wszystkie pliki czy tylko mojemu komputerowi coś nie pasuje. Dzięki że podałaś linki do innych czerwonych oczu ale większosć z nich już widziałam i jak na mój gust nie wygladają fajnie w grze, szukam takich które wyglądałyby mniej więcej jak standardowe oczy maxisa tylko miały ciemno czerwony kolor. Wiem, ze kiedyś takie gdzieś znalazłam (miałam jeszcze same thesims2, bez rozszerzeń, to było jakieś 3 miesiące po moim pierwszym zainstalowaniu gry), niestety niedługo potem do komputera wkradł mi się wirus i wszytsko stracilam, od tego czasu szukam tych oczu a te sa bardzo podobne. Spróbowałam moim kaleczonym angielskim zapytać dlaczego mi nie działają te oczy. Ciekawe czy uzyskam odpowiedź. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Udało mi się dziś oba rozpakować (ściągałam kilka razy) i ani jedne, ani drugie nie pojawiają się w moim BodyShopie...
Jedyne czerwone jakie mam to te: ![]() O ile nie były wśród wcześniej podanych, ale ich już chyba nie ma na mts2... I nie wiem, czy takie Cię interesują, jeśli mają być podobne do maxisowych. W ostateczności można sobie zrobić recolor.
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie, nie za bardzo.
Faktycznie można by zrobić recolor ale mi to nie wychodzi, szczególnie jeśli chodzi o oczy. Dlatego szukam. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|