Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.01.2007, 03:47   #1
marandile

Reputacja: 14
Domyślnie Mały, ciepły, ale luksusowy - dla 1-ego sima [BRAK ZDJĘĆ]

Luksusowy domek ze szczyptą klasyczności i odrobinką nowoczesności. Zapraszam do oglądania.

Teraz nieszczęsna sypialnia:

Miałam dylemat, czy ten fundament tu dawać, no ale raz kozie śmierć

Komentujcie!
for more than
flesh

http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431

Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo

Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 16:04
marandile jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.01.2007, 12:03   #2
ulmille

Reputacja: 16
Domyślnie

Ale ohyda...Bryła jest paskudna - widzę, że jesteś zafascynowana kibelkami miejskimi (wow...pogratulować - może kup sobię od czasu do czasu Architekturę-Murator albo chociaż pooglądaj sobie budynki na gazeta.pl). Otoczenie - nic ciekawego, ot kilka badylastych drzewek i pstrokate kwiatki. Wewnątrz chaotycznie - doskonałe do bawienia się w chowanego ale jak dla mnie zbyt dużo tu "potykaczy". Jednak najbardziej "podoba mi się pomysł z komputerem na fundamencie - ha ciekawe jak z niego bedziesz korzystać? Może na wysięgniku co? Wystarczy troszkę pomyśleć. Jedyna co mi się tak naprawdę w tym domu podoba to to, że nie ma już w nim tych obskurnych tapet prosto z kurnika.
Ocena 3/10
Pozdrawiam:
Ulmille
ulmille jest offline  
stare 13.01.2007, 12:45   #3
kyku
Guest

Domyślnie

hmm.. no zgodzę się z poprzednikiem że bryła jest obrzydliwa..[ale dla mnie to normalka bo ja też ładnej nie umiem zbudować ].. i to otoczenie z przodu domu jest takie nijakie.. tył domu ładniejszy [ale i tak mi się nie podoba ]
W środku zato przytulnie tylko trochę ciasno.. i pomieszczenie w którym znajduje sie świnka morska też nie fajne.. xP
5/10

stare 13.01.2007, 13:39   #4
Kyoko...
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał kyku
hmm.. no zgodzę się z poprzednikiem że bryła jest obrzydliwa..[ale dla mnie to normalka bo ja też ładnej nie umiem zbudować ].. i to otoczenie z przodu domu jest takie nijakie.. tył domu ładniejszy [ale i tak mi się nie podoba ]
W środku zato przytulnie tylko trochę ciasno.. i pomieszczenie w którym znajduje sie świnka morska też nie fajne.. xP
5/10
kyku zgadzam się z tobą niezabardzo ten dom...trochę ciasno i ta bryła...łeee :con:

stare 13.01.2007, 18:29   #5
Nastulka92

Reputacja: 10
Domyślnie

No nie przesadzajmy, nie jest tak źle... Mi się podoba Takie ciepłe kolory, ładne. Tylko nie bardzo pasuje ta świnka morska

Pozdrawiam
N92
Jeden dla Władcy Ciemności na czarnym tronie
W krainie Mordor, gdzie zaległy cienie...
Nastulka92 jest offline  
stare 15.01.2007, 16:55   #6
gorzka_zemsta
Guest

Domyślnie

Ocenie tak jak inni.
Nie podoba mi się zabardzo.
4/10 ;]

stare 15.01.2007, 17:09   #7
Baorti
Guest

Domyślnie

Nie jest idealny ale też nie jest zły. Wszystko ładne, przemyślane.
7/10

stare 15.01.2007, 19:46   #8
gabi199313
Guest

Domyślnie

Mi się nie za bardzo podoba. Za dużo drewna. Przyznaję, że ściany i podłogi są odpowiednio dopasowane, ale co za dużo to nie ładnie. Nie podoba mi się sypialnia. Tapeta nie jest dopasowana do podłogi. Kuchnia też mi sie nie podoba. Przyznam że lubię małe kuchnie, ale ta jest nie zbyt ładna. Pomieszane są style. Wystarczy tej krytyki Podoba mi się ten domek z zewnątrz, a także wielkości pomieszczeń. Idealne! Fajny jest też pomysł z jadalnią- super to wygląda. Daję 6/10. Pozdrowionka:-*

stare 15.01.2007, 20:48   #9
Oladelbezel
Guest

Domyślnie

Nie jest jakis super, ale nie jest tez taki zły.... 6/10

stare 23.01.2007, 21:41   #10
Achu
Guest

Domyślnie

Uważam domek za bardzo ładny. Nie za duży, nie za mały. Kolory dobrze dobrane, nie ma nigdzie mieszanki stylów, trochę nowocześnie, ale w drewnie i wszystko utrzymane w takim stylu. Rozmieszczenie i ogólnie bryła zupełnie dobra *nie wiem, co Wy ludzie tak wybrzydzacie*. Gdybym miała wybudować sobie mały domek pewnie byłby trochę podobny : ) taras elegancki, wszystko jak trzeba, oświetlenie też jest, drzewka tworzące atmosferę intymności *duże, więc ukrywają*, z przodu też zupełnie ładne rozwiązanie, bez przesadnego pakowania co się tylko da. Prosto, acz niebanalnie. Pewnie mogłoby być lepiej, bo co prawda dechu mi nie zaparło, ale jest zupełnie dobrze. 8/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania