Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 09.06.2007, 21:30   #1
_czarna_mamba_
Guest

Domyślnie ~Pożądanie za wszelką cenę~

Witam was w moim FS xD Licze je jako moje 1 FS,bo to pierwsze było niewypałem niestety cos mi się dziś psuje imageshack i nie moge dać dzis foteQ więc dam wam tylko tekst... Przedstawienia postaci nie będzie, bo akcja toczy sie w Miłowie z maxisowymi rodzinkami. Niezła telenowela :>

+++++++++++++++++++++++++++++++

Odcinek 1 - poniżej
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6

- Nie będziesz mi wytykała, co ja wyprawiam ze Szczepanem na sofie! Mogę z nim robić co chcę i gdzie chcę! - krzyczała Liliana Przyjemniak na Andżelikę, bijąc ją w twarz.
Sąsiedzi opowiadali, iż Liliana jest jak diabeł i satanisko. Po prostu zmora Miłowa. Słychać ją było wszędzie, głos miała taki, jakoby krzyczała przez mikrofon - donośny i chłopięcy. Senior Mortimer Ćwir sądził, że dziewczynka piętnastoletnia nie powinna malować się tak ostro. No i nosić tak wyzywających ubrań.
- Ja ci nie wytykam i nie mam zamiaru się z tobą dłużej kłócić. Zajdziesz w ciąże to zobaczysz jak to jest mieć dziecko! I życzę ci, żeby twoje bachory wrodziły się całkiem w twój charakter, to dostaniesz na pałe i wylądujesz w szpitali na literę "p" ! - krzyknęła Andżelika i wybiegła z pokoju.
Mama dziewczynek, zapracowana bizneswoman - Marysia nie miała siły zważać na problemy córek, a Daniel nic nie obchodziło. Z Marysią rozmawiał sporadycznie, a romantyczne wieczory były tylko złudzeniami.
Całe szczęście tego fatalnego dnia, podczas którego Liliana i Andżela ostro pokłóciły się Marysia miała wolne od pracy i porozmawiała z Andżelą.
- Andżi, co się stało? Dlaczego płaczesz i co to były za hałasy? - spytała wchodząc do pokoju córki.
Andżela natomiast szybko otarła łzy.
- Pokłóciłam się z Lilianą, ale to już nie ważne mamo. Lepiej powiedz kiedy do nas przyjdzie pani Kasandra. - dziewczyna starała się zboczyć z tematu.
- Nie kochanie, teraz porozmawiamy o waszej kłótni z Lilą. Proszę powiedz o co wam poszło? Nie ma dnia, kiedy byście się nie kłóciły.
- Poszło nam oo... - Andżela spojrzała na plakat zespołu "The Jet Set" - O plakat.
Marysia doskonale słyszała kłótnię dziewczynek. Wiedziała, że chodzi o coś innego.
- Nie Andżi. Kłamanie ci nie wychodzi. Ja wszystko słyszała córeczko. Opowiedz, o co chodzi z tą sofą? - kobieta chwyciła córkę za dłoń
- To wstydliwy temat... Bo ja wczoraj widziałam Lilę i Szczepana na sofie i oni... - dziewczyna zarumieniła się - ...nie oglądali telewizji...
- Już wszystko rozumiem... Musze porozmawiac poważnie z Lilianą... Ale najpierw pójde do Kasandry - Marysia wstała i wyszła z domu.

Andżela włączyła komputer i weszła na czat. Był na nim Damian. Liliana była zajęta słuchaniem czarnej mszy Satanistycznej Grupy Zła, do której miała się wkrótce zapisać.
Tymczasem Daniel nabrał ochoty na "te rzeczy" ( xD ) . Postanowił więc, że zadzwoni do Kaśki Langerak. Dziewczyna była młoda i ulegała zachciankom swojego szefa - pracowała u rodziny Przyjemniaczków jako pokojówka. Przyszła na zachciankę Daniela.
- Dzień dobry... Czy mam posprzątać? - spytała, gdy Daniel otworzył drzwi
- Posprzątać? Czy ty sobie kpisz, *****o?! - Daniel krzyknął i wciągnął dziewczynę do swojego pokoju.

Liliana, słuchając czarnej mszy niechcący potrąciła radio i spadło na ziemię.
- O ja pie****, roz****** się w h**!
Lila zeszła do kuchni, by napić się zimnej wody i zaspokoić pragnienie.
" Starej nie ma, ojca też nie słyszę, Andżi serfuje po kompie... To zadzwonię do Szczepka!" - pomyślała dziewczyna i tak też zrobiła. Jednak przy wybieraniu numeru zmyliły ją dziwne dźwięki dobiegające z sypialni Daniela i Marii.
"Czyżby starzy..." - pomyślała Lila. Nagle uradowana pobiegła do pokoju Andżeliki.
- Siora chodź posłuchać jak nasi starzy się pier****! Nie robili tego od naszych narodzin!
Andżelika nie mogła pojąć o co chodzi siostrze.
- Co? Czy to znowu jakiś żart?
- Co ty pier******! Nasi starzy wałkują pałę!
- Lila, przecież mama wyszła do pani Kasandry. Nie ma jej w domu! - odpowiedziała oburzona Andżela.
- To chodź i ku*** usłyszysz! - Lila poszarpła Andżi za ramię i dziewczyny stanęły pod drzwiami Daniela i Marysi. Z pokoju dobiegały krzyki:
- Co ty wyprawiasz! Zachowujesz się jak niemowlę! - krzyczał Daniel

- Niech pan na mnie nie krzyczy... Przepraszam, obiecuję, że będe się bardziej starała! - płakała Kasia Langerak
Lila przysunęła głowe do drzwi:
- Czy to głos mamy?
- Chyba jesteś niepoważna! To Kasia Langerak! - Andżi nie mogła uwierzyć własnym uszom
Lila chwyciła za klamkę i energicznie otworzyła drzwi. Zastała gołego Daniela i płaczącą, leżącą na podłodze Kasię Langerak.
- Co wy tu robicie?! Jak smiałyście! Wyyy... Wychowałwm żmije!

Ciąg dalszy nastąpi...

Ostatnio edytowane przez _czarna_mamba_ : 18.06.2007 - 19:51
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania