![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Cześć
![]() To moje pierwsze fs więdz bądzcie wyrozumieli ![]() Przygoda za czeła się gdy pewna rodzina jechała pociągiem na wakacje... Była to szczęśliwa i bogata rodzina z bogatego domu... wynajeli pociąg i ruszyli w swoją podróż.... Pewnego dnia ta właśnie rodzina wstała wcześnie.. Zjedli śniadanie i usiedli na kanapie.... ![]() -Chcę mi się pić- zawołała Emma - Kochanie poczekaj jak się zatrzymamy to pójdę do kuchni i się zapytam czy możemy dzbanek herbaty- Odpowiedziała jej mama po czym wstała i poszła do kuchni po dzbanek herbaty bo Emma strasznie marudziła. ![]() Nagle PAFF PAFF PAFFF -Aaaaa ratunku! Jarek! Aaaaa-Krzyczy z kuchni Marysia... -Mama!! Tato no chodź! Mamo poczekaj!- krzyczy w rozpaczy mała Emma po czym biegnie prosto na kucnie. -Emma! Wracaj!- Krzyczy tata i ją goni. - Nie! mama jest w nie bepieczeństwie! Emma pobiegła do kuchni była już tam , zobaczyła swoją matkę całą krwawą. ![]() Krzykneła z rozpaczy -Mamo! mamusiu! Nie umieraj... proszę...- płacze Emma -Ah Emma trzymaj się! Aaaaa- usłyszała znajomy głos taty z przed pokoju Emma pobiegła tam też -Ah Tato! nie moge na to patrzeć co wam się stało??- krzyczy cała popłakana i widzi swojego tatusia też całego w krwi... ![]() Ciąg dalszy nastąpi... Mam nadzieje że się podobało ![]() Troche krótkie wiem i szybko się wszystko dzieje... Ostatnio edytowane przez Prycha : 03.02.2008 - 10:17 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|