|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz mój dom | |||
Nawet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 7.69% |
Super |
0 | 0% |
A fuuuuj ... Ochyda |
5 | 38.46% |
Taki jakiś dziwny |
7 | 53.85% |
Głosujących: 13. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nazwa domu nie ma nic wspólnego z domem. Nazwałam go tak, bo akurat taka butelka stała koło mnie.Przedpokój był za mały
Dom jest 6 osobowy ( ![]() Bryła: ![]() Wejście: ![]() Łazienka: ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() Kuchnia z jadalnią: ![]() ![]() Sypialnia rodziców: ![]() ![]() ![]() Korytarz na górze: ![]() ![]() Sypialnia nastolatki: ![]() ![]() Sypialnia dziewczyn w wieku szkolnym: ![]() ![]() Sypialnia niemowlaka: ![]() ![]() _________ Edit: Dom z lotu ptaka: ![]() ![]() Ogród: ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez bubel-96 : 11.07.2008 - 18:10 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czemu w sypialni niemowlaka masz normalne łozko?
Własciwie to podoba mi się chyba tylko kuchnia. Choć te szare sciany są okropne. I sypialnia dziewczyn w wieku szkolnym ujdzie. A tak to nie za bardzo... za smutne kolory, za mało mebli. 4/10 Pozdrawiam |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
domy bez dodatkow z neta sa dla mnie za nudne sorry bubel-96 ale to moje zdanie.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Od kiedy niemowlaki spią w takich dużch łużkach hę?? Ogólnie domek mi się niestety nie podoba :/ z oceną liczbową wstrzymam się do twojego następnego dzieła ;p
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Za maxisowsko, a poza tym to nie chce mi się pisac. 7,5/10
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |