![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
no wiec zaczne od tego, ze m rodzinke skladajaca sie z trzech osob - malzenstwa i ich dziecka (niemowle). kazalam podac mojej simce obiad, i ustawila przy trzech krzeslach talerz z hambugerem. uznalam to za trooche glupie, bo przeciez ich dziecko nie bedzie jadlo, ale patrze... a tam krzeslo odsuwa sie i wsuwa oO. jeszcze bardziej zdziwilam sie, gdy hamburger podnosil sie, i juz mniejszy o gryza znowu opadal na talerz oO (tak jakby zjadl go niewidzialny czlowiek. reszte hamburgerow moja simka zstawila na srodku stolu, a ten niewidzialny czlowiek ciagle bierze sobie nowego i nowego oO. nie ma tutaj zadnych nagrobkow, nigdy nikt nie umarl, wiec to chyba nie duch. ale jesli nie duch to co?
pomyslalam, ze moze uda mi sie cos wyczytac z wspomnien moich smow, ale nie bylo nic o duchu, obydwoje maja jednak wsopnienie "spotkalem sie z Marysia" moze to jakis blad w grze ze ta cala Marysia si zrobila niewidzialna? oO. jak myslicie co t jest? :> edit: teraz moj sim z pracy przywiozl jakiegos goscia i... nie ma go. widac tylko taka kropke, jakby paluchy oO. nic nie mozna zrobic z nim, po prostyu go nie widac. o co chodzi? Ostatnio edytowane przez sims_rules : 28.05.2005 - 10:51 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się też coś takiego zdażyło...
Cytat:
![]() Zapraszam tu, jest to temat o podobnych przypadkach i nie tylko.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Pozwolę sobie odświeżyć ten temat, jako, że mój sim równiez stał sie niewidzialny.
Wrócił pewnego dania z pracy i pomimo, iż zmieniałam mu ubranie i fryzurę, starałam się zresetować boolPropem - dalej go nie widzę. Nie mogę go tez usunąć kodem move_objects_on ponieważ nie mogę go "złapać" tą rączką. Na razie nie zapisuję gry, bo sporo dokonałam w tej rodzinie i czekam na jakieś pomysły. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Zapisuj mam rozwiązanie
![]() Tutaj nawet fajnie to wygląda ![]() A przywróciłam sima poprzez pojechanie nim na parcelę publiczną. Jak tylko wysiadł z zsamochodu stał sie z powrotem widzialny. Ostatnio edytowane przez Björk : 07.11.2008 - 14:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Bjork, wybawiasz mnie z opresji już nie wiem który raz w tym tygodniu
![]() Pomogło - strasznie Ci dziękuję :* |
![]() |
![]() |
![]() |