![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zanim przedstawie swój problem opiszę dokładnie sytuację.
Do tej pory posiadałam zainstalowane oryginalne dodatki: na studiach nocne życie własny biznes zwierzaki szyk i elegancja rozrywka rodzinna wszystko chodziło idealnie, od razu mówię że nigdy nie instalowałam żadnych dodatków z neta w downloads. Ostatnio dokupiłam sobie wszystkie pozostałe dodatki i postanowiłam wgrywać. po zainstalowaniu najpierw tylko tych: na święta 4 pory roku impreza postanowiłam zagrać i sprawdzić jak wyglądają nowości i byłam przerazona bo brakuje kilkunastu podtawowych obiektów np: kuweta dla kota, papuga, pewne rodzaje okien czy drzwi. także z nowych dodatków nie wszytsko się pojawiło - na opakowniu od 4 pory roku mam zdjęcie "studnia zyczeń" a ja nie widze tego obiektu u siebie w grze. Zastrzegam że wszytskie patche mam zainstalowane. Co robić? Bardzo prosze o pomoc? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Żeby mieć Studnię Życzeń, trzeba być w Klubie Ogrodników i wygrać kilka konkursów ogrodniczych!!!!!A papugę trzeba sobie kupić!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Poinstaluj wszystkie łatki
![]() Naprawią błędy. A jak nie naprawią, to odinstaluj i poinstaluj w kolejności w jakiej były wydawane. Podobnież to nie ma znaczenia, ale wg mnie ma duże. Np. lodówka z podstawy jest aktualizowana do 4 pór, by była opcja - weź resztki. A jak zainstalujesz po 4 porach - Na studiach, to ta lodówka, która dojdzie chyba już nie jest tak aktualizowana. Ale mogę sie mylić. Ostatnio edytowane przez Björk : 16.12.2008 - 19:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za info ze studnią życzeń, co do innych obiektów to jestem pewna że kuweta zniknąć nie powinna. Spróbuję zainstalować wszystko od początku i we właściwej kolejności. Jeszcze jedno pytanie czy jesli w opcjach gry mam tylko i wyłącznie możliwość grania w rozdzielczości 800x600 to oznacza że komputer nie wyrabia? Mam Sempron 2600+, win 2000 i 640mb pamięci.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Różnie bywa. Ja po dokupieniu RAMu 1 GB dalej nie miałam opcji zmiany rozdzielczości i musiałam dopiero coś tam w plikach gry podopisywać, żeby działało.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|