![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc ..... naszło mnie coś dziwnego i zamiast ładnego (przynajmniej w moim mniemaniu), małego, przytulnego domku na przedmieściach wyszło coś innego. Jest to co prawda na przedmieściach ale na pewno nie jest to małe i przytulne (jak zresztą sama nazwa mówi). W pewnym momencie miałem już dość tego "domu" ale jak się zaczęło to i skończyć trzeba. W środku widać świąteczne ozdoby jako że zacząłem robić domek jeszcze przed świętami a skończyłem jak widać już po .... ; )
Przed rozpoczęciem prezentacji jeszcze jedno; czy da się jakoś powiększyć parcele dostępne w grze? Dom jest zbudowany na największej dostępnej ale ja nie pogardziłbym większą. Zapraszam; Knavesmire Manor
Sypialnie: 6 Łazienki: 7,5 Piętra: 2 Miejsca garażowe: 4 Przepraszam za ogromną ilość zdjęć ale nie chciałem niczego pominąć, brakuje zdjęć kilku pomieszczeń ponieważ są zbyt małe by zrobić sensowne zdjęcia. Zresztą i tak w temacie jest ich już 80 (tyle ma limit) więc nie dało by rady więcej. Dziękuję za oglądnięcie prezentacji a tych którzy czują się jeszcze na siłach o napisanie komentarza. : ) Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:42 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|