![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Niestety zdjęcie "przed" mi sie nie wyświetla, więc nie mam porównania
![]() Pierwsze, co pomyślałam, bo obejrzeniu kilku zdjęć z dworu : 'O, jak ładnie'. Dużo kwiatów i innych roślin, drzewa, ale bez efektu 'gąszczu jak w dżungli', właśnie tak jak lubię. Kiedy zobaczyłam rzut, pierwsze co rzuciło mi się w oczy, to to, że wszędzie podłoga jest taka sama. Ja tam się nie znam na prawach panujących w 'profesjonalnym' budowaniu domów, ale nie chciałabym mieszkać w domu, gdzie wszystkie pomieszczenia wyglądają identycznie. Ogólnie jest jakby ciemno i już nie tak milutko jak w ogródku, chociaż nie widząc pomieszczeń z bliska, nie mogę ocenić, czy mi się podobają, czy też nie. Pierwszy pokój [o ile można go tak nazwać] jest całkiem miły dla oka, ale strasznie malutki, a ja nie przepadam za zbyt małą ilością wolnej przestrzeni [choć z kolei, jeśli w domu jest jej zbyt wiele, robi się pusto, kurczę chyba jestem zbyt marudna]. Następne pomieszczenie jakie widzę, to chyba sypialnia. Muszę przyznać, że wolę domki urządzone w nieco innym stylu, ale pokoik jest na prawdę bardzo ładny. Nie zagracony, wszystko do siebie pasuje, jak dla mnie świetnie =]. Łazienka też jest brązowa [co za nowina...], krótko mówiąc mi się podoba. Trochę szkoda, że w kuchni jest taka sama podłoga jak w innych pomieszczeniach, z pewnością można by znaleźć jakieś inne panele/kafelki [albo nawet dywan, chociaż moim zdaniem dywany nie pasują do kuchni], które pasowałyby do stylu, w którym urządzony jest domek, a stanowiłyby miłą odmianę od tej ciemnobrązowej podłogi. Kuchnia bez żadnych 'ekscesów'- tradycyjnie lodówka, blaty, kuchenka. Sądzę, że na ścianie ładnie wyglądałby jakiś nieduży obrazek, bo chwilowo jest trochę pustawo. Z tego co widzę, kuchnia jest ostatnim pomieszczeniem w domu. Z pewnością budynek zarówno z zewnątrz jak i w środku mi się podoba, chociaż jest troszkę ciemno, ale może to przez podłogę. Meble są dobrze dobrane, nic nie razi w oczy, ogólnie jest dobrze, ale może niech się bardziej doświadczeni architekci i projektanci wnętrz wypowiedzą, bo ja nawet nie odważyłabym się dać domu na forum, nie chcę zostać wyśmiana. EDIT, zdjęcia się wyświetliły. Muszę powiedzieć, że różnica jest ogromna Domek przez remontem był szary, nieciekawy i ogólnie obrzydliwy, teraz jest nieporównywalnie lepiej. Ostatnio edytowane przez Smilly : 23.12.2008 - 23:00 |
![]() |
#3 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Jak dla mnie to trudno nazwać "renowacją".
Po prostu zrobiłaś nowy domek i na dodatek SUPER ![]() No jest jedna rzecz, która mi się nie podoba - kinkiety ze świecami. One są ładne, ale jakoś nie pasują do całości ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
śliczny ogródek wewnątrz troszkę mniej
9/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ogólnie super.
Podłoga w jednym z pokoi mi sie nie podoba. 9/10 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pieknie, przytulnie i bardzo mi sie podoba. Z zewnatrz ładnie zrobiony ogróde ( ach, te pargole i dróżka z kwiatami). w środku tak przytulnie i wszystko doskonale dobrane. Zachowałaś jednocześnie ten leśny klimat. Brawo.
Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Lodówka jest jakoś takoś wciśnięta na kuchenke w szafkę O_o
9/10
#8 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Wszystkim ogromnie dziekuje
![]() Zachęcam do ogladania i jeszcze raz dziekuje za ocene ![]() Wszytkim życzę udanych świąt i fajnych prezenciaków ![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
nieźle ci wyszedł ogródek.
wnętrze natomiast już mi się mniej podoba, bo nie lubię tego stylu, który tam właśnie zastosowałaś. 9/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|