|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 12
|
Cześć !
Już dawno chciałem dodać nowy dom na forum. Myślę że jest on ładniejszy niż ten pierwszy. Jego koszt to Ok.100000$ Mam nadzieję że się spodoba. Robiłem go 2 dni. I starałem się wszystko rozplanować. Zapraszam do zwiedzania : I tyle Pa! Whiskey04
And her mind aches And her heart breaks 'Cause she's silly Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 16:03 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
A wnętrze?
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 12
|
Już edytowałem, bo chciałem sprawdzić czy zdjęcia będą działąć
|
|
#4 |
|
Reputacja: 10
|
Aaaah.! Razi!!
B. mi się nie podoba, kolory do siebie nie pasują, złe zdjęcia [bo widzę niebo ;/ ]. Wg mnie to nic do siebie nie pasuje. Nie dam oceny liczbowej, ponieważ na pewno oczekujesz na wyższe.
|
|
#5 |
|
Guest
|
Nie będę oceniał w skali. Ładnie. Tylko trochę zbyt jaskrawo, można dostać oczopląsu, albo szamotania pępka. Nie dawłbym w salonie takich wypolerowanych tych parkietów no i inny telewizor.
|
|
|
#6 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Szczerze, jakoś niezbyt mi się podoba
Sprawia wrażenie "poplątanego" :/4/10 |
|
|
|
|
#7 |
|
|
Z zewnątrz mi się w ogóle nie podoba, szczególnie bryła. Widać, że próbowałeś zrobić jakiś ogród, alejki, za co +, choć może nie do końca ci to wyszło. Kiedy zobaczyłam pierwsze fotki wnętrz, pomyślałam sobie, o chociaż tutaj jest lepiej, ale gdy doszłam do salonu...
Generalnie trochę pomieszałeś wszystko. Nowoczesny wygląd domu, np. w pokoju dziecka, czy w przedpokoju zupełnie nie pasuje do wystroju kuchni, czy jadalni. Tymi szafkami przy łóżku w sypialni, to już mnie po prostu rozwaliłeś Pokój dla dziecko jest nawet, nawet, ale mam wątpliwości, czy jakieś dziecko faktycznie czułoby się tam dobrze, jak dla mnie trochę za zimny. Bez oceny liczbowej
|
|
#8 |
|
|
W środku jest o wiele lepiej niż na zewnątrz. To muszę przyznać. ;]]
Cóż. Ta lustrzana podłoga daje wiele efektu. Nadal nie wiem skąd wy ludzie ją bierzecie! ![]() Cóż, wewnątrz jest lepiej jak już wspomniałam - 7/10 - popracuj nad bryłą.
|
|
|
#9 |
|
|
Wnętrza średnie :/. Albo sztywno postawione komplety, albo niezbyt ciekawie pomieszane style.
Co do zdjęć- widzę, że masz OŻ, to mógłbyś dodać łaskawie sufity? Ale zawsze w każdym (dobra, są wyjątki) domku jest coś ładnego. U Ciebie jest to urocza jadalnia. Dam 7/10- na zachętę, bo widzę, że dopiero zaczynasz swoją przygodę z domkami. |
|
|
|
|
#10 |
|
|
No ten dom bardziej mi się podoba niż poprzedni...Jedne co mnie odrzuca to taki obraz(?) w pomieszczeniu nr 5
9/10
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|