|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jednym słowem: Piękny... Nie wiem co powiedzieć... Chciałabym w takim mieszkać...
10/10 oczywiście |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Szczerze mówiąc to nie do końca mi się podoba.
Dom z zewnątrz wygląda trochę jakby był przerobiony z jakichś starych magazynów, lub fabryki, takie jest moje odczucie. Korytarz taki przeciętny, nie rozumiem tam położenia tego tornistra, przecież w domu nie ma dzieci. :? Kuchnia byłaby do przyjęcia, gdyby nie pokrycie podłogi, fakt, inne niż z reguły można zobaczyć w standardowych kuchniach, ale moim zdaniem to wygląda okropnie.] Sypialnia pani Heleny też nie przypadła mi do gustu. Te obrazki faktycznie świetnie pasują do nowoczesnych mebli ![]() Spodobał mi się natomiast korytarz nr 2, choć sama nie wiem czemu, nie ma tam nic oprócz szafki i kwiatka, jednak baaaardzo mnie urzekł. Łazienka też jest niezła, ale z sypialnią już troszkę gorzej. Czyżby oni nie mieli własnej szafy i trzymali ciuchy razem z panią Helenką ? ![]() Tam, gdzie jest komputer i pianino troszkę ciemnawo, no i ściany za puste ![]() Taras jest ładny, otoczenie basenu też nie najgorsze. Ogólnie, to tak nie najlepiej, jakoś strasznie mnie nie urzekł ten dom.
#4 |
Guest
|
![]()
Bryła niezbyt ciekawa. W kuchni nie podoba mi się pokrycie ścian, ten kwiat przy lodówce też niebardzo. Pokój gościnny - duży minus za brak okien, to chyba już lepiej trzeba było dać tam łazienke. Kolor ścian jest brzydki. Drugi korytarz jest troche duży i pusty. Sypialnia - ten kwiat lepiej by wyglądał w innym miejscu, np w kąciku przy drzwiach a nie tak na środku. Jakiś mebelek na ciuchy by się przydał. Łazienka jest ładna, jedynie prysznic mi się nie podoba. Salon może być.
Ogólnie: dom jest ładny, ale jednak nie bardzo mi się podoba. Edit: Teraz się przyglądam i widze okna tylko w korytarzu i kuchni, a reszta pomieszczeń ? Czy ja jestem ślepa czy rzeczywiście nie ma okien w innych pomieszczeniach? Wcześniej zauważyłam że w gościnnym nie ma, a że w innych też ich brak, to dom tym bardziej mi się nie podoba. Ostatnio edytowane przez Upadła Dusza : 03.06.2009 - 11:18 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Powinnam odjac Ci za to,ze Helenka wyglada jakby z buszu wyszla XD
ale ze tu sie simow nie ocenia,to odpuszcze ;> Bryla fajna,wnetrza fajne,dobrze dobrane kolory...ogolnie to sie postarales xd 10/10 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze bryła i jej otoczenie to totalna klapa
![]() Wnętrza ładne, ale posiadają za dużo pustej przestrzeni ![]() 7,5 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Powiem tyle-nic a nic mi sie nie podoba poza korytarzem nr.1 Wg. mnie totalna klapa ci wyszła. Kompelty nieład. Najgorsza z twoich prac.
4,5/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ta dedykacja mnie podnieciła normalnie... oh ah... no nie moge nie moge.
te butelki sa takie zajeeeeeeedwabiste... <podniecona> <plaża> <sex> :*:* mój zakątek z komputerem jest mega... wszystko jest mega. I łazienka ![]() intensowskie 666/10 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ciekawy pomysł z bryłą , chociaż elewacja mnie niezachwyciła ta cegła mnie przeraża
![]() No to zdięcie drzwi to przegiąłeś , ciekawe kto robi takie zdięcia chyba krasnale. Pomieszczenia ciekawe ale za chłodno i monotonia kolorystyczna . Kuchnia za skromnie urządzona i za pusta nie podoba mi się w niej tapeta i chyba to wykładzina .Łzaienka jest nawet przyjemna i wygląda czysto. Ciekawe zdięcie trzech butelek na podłodze - po pierwsze dlaczego trzy sztuki , po drugie jaka jest ich zawartość . Salon jest taki jak gdyby... trochę dziwny.. hmmm.? Za dużo papireosów wszędzie popielniczki stoją , ten piecyk na tarasie nie pasuje gryzie się z otoczeniem ...! Bardzo dziękuję za tą dedykację nie spodziewałam się xd xd xd! ![]() Ocena : 8/10 ![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 13
|
![]()
Basen jest super, ale kuchnia najlepsza ; )
Jedyne co mi się nie podoba to ten piecyk (?) w ogrodzie ; P
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|