![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ten domek właściwie był tylko sprawdzianem możliwości trybu budowania i kupowania ale jakoś tak mi się spodobał, że chciałam go wrzucić
![]() Ze względu na rozmiar zdjęć (1360x768 - panorama), umieszczam linki Chociaż wątpię, że zrobię jeszcze jakiś ale wszelkie poprawki są mile widziane (Cena umeblowanego przekracza niewiele ponad 20 000 a cena bez umeblowania - poniżej 20 000) Ostatnio edytowane przez Charionette : 03.02.2015 - 22:10 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ogólnie to dom ładny,bryła fajna.
Najbardziej spodobała mi się łazienka,nie wiem czemu x3 W sypialni jest bardzo ładna tapeta,tak samo jak w kuchni. Nie mam się do czego przyczepić,bo się na prawdę postarałaś. |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hm.... domek jest bardzo ładny,
ale tak jakoś w nim za pusto ; < Sypialnia - najładniejsze pomieszczenie w całym domu 7 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Nie podoba mi się:
różne, niepasujące do siebie okna, jasno-ciemne drzwi, połączenie kolorowego kamienia (fundament) i drewna wyglądającego jak bele, dach wykusza pod dachem (ale chyba nie da się inaczej tego zrobić), lukarna bez okna, front domu (te malutkie okienka ), dach nad wystającym pomieszczeniem z przodu (lepiej wyglądałby w kształcie ścian, o ile da się coś takiego zrobić, ewentualnie zastosować czterospadowy dach zamiast dwu), elegancka, rzeźbiona szafeczka domowa na dworzu, panele/parkiet przy wejściowych drzwiach, tapeta w pokoju dziennym, duża ilość pustych ścian, puste rógi bez szafek w kuchni. Poza tym ładnie, lecz nie zachwyca ;].
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmmh... Ładne. Ładne, aczkolwiek nie idealne...
+ Łazienka... Cud miód... ![]() + Ogródek taaaki zielony, taaaki spokojny i taaaki relaksujący... - Domek świeci pustkami (przynajmniej w połowie...) + Do salonu chyba sie przyczepić nie mogę ![]() - Trochę prywatności nie zaszkodzi, zwłaszcza w przypadku sypialni! + Jak na starter, bardzo ładny ![]() + Kuchnia [w miarę] tania, ale ładna + To miejsce na "pracę w plenerze", jak to ładnie ujęłaś, jest śliczne ![]() + Ładny wystrój + A ten plus za to, że mi się podoba bryła ![]() A więc 8/10, czyli spoko domek ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
A mi tam się podoba. Ocena: 10/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła nie jest zła. W pierwszym pomieszczeniu jest troche ciemno. Kuchnia jest fajna. Łazienka może być. Sypialnia też nie jest zła.
Domek jest nawet ładny. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Sama bryła ładna, tylko te kolory, i bele; nie-e. Ładny ogródek. Wnętrza takie usypiające. Za dużo zdobień i falbanek. Nie w moim stylu.
|
![]() |
#10 |
|
![]()
Ładna bryła i dobrze dobrane kolory. Jednak styl mi nie podchodzi.
9/10
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|