![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam.
Przedstawiam drugi mój projekt. W odróżnieniu od "Skalnego domku" utrzymanego w sielskich klimatach górskich, ten jest nastawiony na przebojową, nowoczesną właścicielkę gustującą w ascetycznych wnętrzach. Dom jest utrzymany w chłodnej bieli (wszystkie ściany są białe, gdzieniegdzie zdaje się, że są w tonacjach błękitnych, ale to kwestia oświetlenia), podłogi są wykonane z dębowego drewna barwionego na ciemno. Kolorem użytym do przełamania bieli jest odważny róż. Znajdziemy tutaj dużo otwartych przestrzeni, sporą ilość okien,panuje dosyć oszczędny wystrój. Dom składa się z trzech poziomów: Poziom I: kuchnia, jadalnia, część wejściowa, dolna część dwupoziomowgo salonu. Poziom II: górny poziom salonu, korytarzyk, gościnna toaleta, sypialnia główna, łazienka. Poziom III: przedpokój, łazienka gościnna, sypialnia gościnna koszt umeblowanej parceli: 276981 simleonów Rozmiar parceli: 40x40 Zapraszam do oglądania! Ostatnio edytowane przez Charionette : 04.02.2015 - 22:07 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
o jaaa O.O Podoba mi sie
![]() ![]()
#3 |
Guest
|
![]()
zupełnie fantastyczny. podoba mi się pomysłowo zrobiony hm podest, z mniejszymi schodkami i wiekszymi, które prowadzą do pokoju z tv. wszystko fajnie dopasowane
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek ładny, lecz moim zdaniem skrajna nowoczesność gryzie się z klasycznymi meblami, zwłaszcza w sypialni. Poza tym, nie odpowiada mi kominek w ogrodzie, rozmieszczenie okien, brak barierek przy schodach, żywopłot na tarasie, kwiatki na blacie w kuchni oraz podłogi. No i brak żaluzji/rolet w niektórych miejscach. Bryła ciekawa, lecz osobiście nie przepadam za tym stylem ;].
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ojaaa.
Super dom,o. Bryla wspaniala,wnetrza po prostu cudowne .Jest duzo gustownej bieli,za co duzy plus. Co to duzo pisac,zaskoczyl mnie ten dom. 10/10 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Och! Wspaniałe. Po za tym świetna prezentacja
![]() pozdrawiam
#7 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Zgadzam się z Felis. Uwielbiam takie moderny
![]() Brawo! 10/10 |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łał.....
![]() Ogólnie dom w całkiem superowym stylu. Bardzo podoba mi się połączrnie kolorów i dopasowane dodatki. Bardzo, bardzo duży plus za orginalne przedstawienie całego domu. Jeśli mam być szczera to mocno mnie zatkało. 100/10 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, nie lubie takich. Ogród nie jest zły.
W środku za ciemne podłogi. Bardzo nie podoba mi się brak barierek przy schodach - zbyt niebezpieczne. Różowe flamingi w domu mi się nie podobają, w łazienkach kwiaty. Miejscami jest troche za pusto. Ale dom jest nawet ładny. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Według mnie styl klasyczny bardzo ciekawie komponuje się z nowoczesnością. Różowe akcenty na tle bieli także a dom jest umieszczony w malowniczym miejscu. Odnoszę wrażenie że miejscami jest pustawo i lampka niezbyt pasuje do łazienki ale to moje zdanie
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|