![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
To mój pierwszy domek na forum. Chciałabym, żebyście powiedzieli mi co jest źle, co trzeba zmienić. Wiem że ogródek nie zachwyca, ale nie umiem robić ogrodów.
Proszę o komentarze. Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 22:03 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
to może ja się wypowiem :> lubię wyraziste kolory. w tym domu jest ich mnóstwo. dodatki są dopasowane. niezwykłe wrażenie robi cały dom, całe jego wnętrze. wg. mnie bardzo dobrze dopasowane kolorystycznie, ale najlepiej wypadł zielony pokój
![]() Wnętrze jest doskonałe, na zewnątrz hm trochę gorzej. jakaś roślinnosc, kawalek kwiatka xd by się przydał. 4 drzewka ogródka nie zrobią ![]() 8/10, a było by 10, gdyby nie brak ogródka ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jak dla mnie super dużo barw, wszystko robione z głowa, dopasowane... nic dodać nic ująć fajnie
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Cześć.
Minusy: Bryła - duża. Dlatego w niektórych pomieszczeniach jest dużo wolnego miejsca co jest kolejnym minusem. Okna - duże, przeszklone. Może inaczej: jakbyś się czuła gdyby sąsiad podglądał cię, gdy ty jesteś w łazience na kibelku załatwiasz swoje sprawy, a obok duuże przeszklone okno. No i sąsiad... Brak zasłonek/firanek/rolet - z nimi te w/w okna nie byłby aż tak dużym szczegółem. Łazienka - NIE! Nigdy nie zestawiaj dwóch takich samych kolorów podłogi i pokrycia ścian. Wszystko się ze sobą zlewa i jest nijakie. Możesz zastosować taki sam wzór, taki sam kolor, ale w dwóch, różnych odcieniach. Basen - a dokładnie jego oświetlenie. No, po jaką <tururu> tyle tego oświetlenia w tym basenie? Ogród - hm, dwa/trzy krzaki to wszystko? Ja wieem - ty nie miesz, ale daj chociaż jakiś murek niski, jakąś małą fontannę, rzeźbę. Słaba jakość zdjęć - zmień to, ponieważ to psuje całą prezentację. Plusy: Zdecydowane kolory - fajnie, ale nie wszedzie. Nie przesadzajmy ; ). Włączone oświetlenie - oo tak, duży plus. Ładne meble - to jest duży plus. Pracuj dalej, a będzie lepiej : ) |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No to tak:
Bryła: Nawet ok, tutaj nie będę się czepiać, bo sama lepszych nie robię. Ogródek: Faktycznie kiepski, ale z biegiem czasu dojdziesz do wprawy. Salon: Miły i przytulny. Jest ok. Kuchnia: Jedyne co mi się w niej nie podoba to ten dywan. Może wyglądałby lepiej jakby był pod kątem prostym. Łazienka: Tutaj mi przeszkadza lustro. Uważam, że jest za duże. W żółtej sypialni i pokoju dziecka nie podobają mi się panele. Reszta jest ok. Ocena 6/10 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wow ;O
Ogródek jest taki sobie ,ale za to środek jest świetny O.o Ja zawsze chciałem zdobyc te okna do dwójki ;( ... ;d 8/10
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, za dużo okien, brzydki dach.
W kuchni nie podoba mi się dywan. Ten niebieski kolor jest brzydki, nie pasuje do tak jasnej podłogi. Sypialnia jest taka nawet. W łazience nie podoba mi się duże okno i kwiaty. Pokój dziecka - ta tapeta w paski jest brzydka. w następnym pomieszczeniu też tapeta w paski mi się nie podoba i ten dywan. Kolejny pokój - jest fajny, ale kolor ścian mi się nie podoba. Następny pokój - taki nawet, tylko podłoga nie bardzo pasuje. Ogólnie: dom nie jest zły, przydałoby się kilka drobnych zmian. W całym domu ta biel aż razi po oczach. |
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
W sumie ładnie, tylko dach psuje całą bryłę. Po za tym brak jednego koloru- cała tęcza normalnie. Mimo tego podoba mi się.
pozdrawiam
#9 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Domek i wnętrza bardzo ładne. Uwielbiam, gdy domy są jasne i pogodne
![]() 9/10 Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Całkiem nieżle. Sympatycznie, kolorowo.
Pokoje w dobranych i ciepłych kolorach. Pasujące dodatki i ozdoby. Wydaje mi się, że gdzieniegdzie jest i tak za pusto. Ale to taki szczegół. To twój pierwszy dom na forum?- nie wierze, jest za dobry ![]() 10/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|