![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam oto mój debiut, poproszę o jak najwięcej konstruktywnej krytyki i pomocy jak rozwiązać projekt w przyszłości inaczej. Jeśli chodzi o poziom detali mój zabytkowy komputer przy większej ich ilości udaje maszynę do slajdów uniemożliwiając komfortową pracę nawet przy robienie screen'ów.
teraz fotki: Ostatnio edytowane przez Charionette : 05.02.2015 - 21:20 |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Domek jest tak okropnie zimny
![]() Bryła ciekawa, aczkolwiek odrażająca ![]() Fajny jest ten taras nad garażem, ale brakuje mi tu barierki ![]() Ogólnie wiadac, że miałeś pomysł i umiałeś go urzeczywistnić. Doskwiera mi też brak ogrodu. Może z oceną przesadzę, ale jak na pierwszy dom to daję: 9.5 pozdrawiam
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładnie z komponowałeś meble ale domek wydaje mi się nieco pusty. Ogrodu mi brakuje. Bryła taka sobie. Mogła być w środku jakaś roślinka.
Ocenka: 5/10 Musisz jeszcze popracować. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bryla taka...dziwna,ogrod ujdzie ;d
Ale wnetrza...strasznie zimne,brak pastelowych kolorow,ja bym w takim domku nie chciala mieszkac ;] 6/10 |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się bryła i dom jest zimny. Brakuje mi też większego ogrodu i jakiś dodatków w środku. Ale jak na pierwszy dom to nie jest źle
![]() 6/10 |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła wygląda jakby tam był śmietnik ale podoba mi się, w środku zimno, łazienka najgorsza. Ale ogólnie mi się podoba. 7/10
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki za krytykę jak i pochwały, z każdej postaram się coś wynieść na przyszłość.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jakiś taki mały i pusty. Rzeczywiście brakuje barierki na tarasie i no nie wiem...
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, może gdyby miała inny kolor była by ciekawsza, a tak to szary ponury domek. Tak jak już wspomnieli poprzednicy, brakuje barierki na tarasie. W środku bardzo pusto. Mało ozdób, kwiatków. Kolory nie są zbyt ciekawe. Dom jest taki sobie.
|
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
-
1. Brak ogrodu -1 2. Brzydka bryła -1 3. tak jak inni- barierki na tarasie -1 4. W środku pusto -1 5. Nie ciekawe kolory -1 6. Brak ozdób -1 + 1. Fajne czerwone akcenty +1 2.Idealne połączenie czerni i czerwieni w niektórych miejscach +1 6/10 Pozdrawiam ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|