![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam. To jest dom mojego młodszego brata
![]() ![]() ![]() ![]() http://img34.imageshack.us/gal.php?g=screenshotuny.jpg |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Było już pełno takich wymówek na forum ; /
wracając do projektu, szczerze mówiąc jest bardzo udany, ale zmieniłbym meble w sypialni ; p 8 |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ale to na serio mojego brata !!!!!
|
![]() |
#4 |
|
![]()
Skoro on ma 9 lat, to masz bardzo uzdolnionego brata. Nie ma podstawowych błędów za dużo.
![]() Całkiem całkiem x3
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Dlaczego ten 9-latek nie jest jeszcze wliczone do najbardziej uzdolnionych dzieci na świecie? >.< Bo wiesz- ja w wieku 9 lat z trudem stawiałem ściany w simach (kochana jedyneczka
![]() A domek: - jak na 9-latka udany - jak na Ciebie (lub poziom forum) niezbyt udany. Pozdrawiam Ciebie i Twojego braciszka- geniusza.
#6 |
Guest
|
![]()
Ten twój brat jest genialny! Jak na 9 lat to ten dom jest bomba! Ja w wieku 10 ograniczałem się do ścian, mebli, malowania ścian i wykładania podłogi. No, czasem płot i basen
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Widzę że Twój brat ma takie samo zboczenie jak Ty. Też lubi umieszczać obiekty przeznaczone do zawieszenia na ścianie na oknach.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
dlaczego ten dom taki wiesniacki?
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Z tym bratem to baaaardzo oklepana wymowka,ale nvm.
Bryła brzydka,typowy kloc. W środku za pusto,zdjęcia słabej jakości. Żadne pomieszczenie mnie pozytywnie nie zaskoczyło,niestety. Może bez oceny liczbowej... |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Całkiem niezły domek jak na 9 letniego chłopca
Było tam troszkę ''niedociagnięć'' ale ogólnie 9/10 Jeśli budowałeś to ty do daję 6/10 - myślę że skoro jesteś starszy to stać cię na wiele więcej :/ |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|