![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]() des Rammbare Nie wiem, skąd ja biorę takie dziwne nazwy tzn. nietypowe...tak jakoś wpadają mi do głowy i jak się utrwalą, znaczy to, że jest to najodpowiedniejszy tytuł dla danej pracy. Ach, ta moja dziwaczność -.- Projekt zamieszkuje trzyosobowa rodzina Spencerów: Jackie, Carl i Venessa. Moją inspiracją były domy, które ostatnio widziałem na zdjęciach. Nie wiem, czemu tak szybko go publikuję, przecież w zeszłą sobotę ujrzeliście Costa del Sol. Może po prostu czuję mocną wenę ; ) Zapowiadam też, że mój następna parcela swoją premierę będzie miała przed świętami Bożego Narodzenia. Zdradzę również, iż byłoby to moje największe...em...przedsięwzięcie ; D Dobra, nie będę się dłużej rozpisywać, oglądajcie moje tego tygodniowe "dzieło": Bryła: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogród: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widok na drzewa: ![]() ![]() ![]() Przedsionek: ![]() ![]() ![]() Pralnia: ![]() ![]() ![]() Salon: ![]() ![]() ![]() ![]() Jadalnia: ![]() Kuchnia: ![]() ![]() ![]() Łazienka: wiem, wiem trochę skaczę :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokój Jackiego: ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia Carla i Venessy: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzuty: ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|