|  21.02.2010, 16:25 | #1 | 
| Guest 

|  W pracowni malinki 

Chciałabym wam przedstawić stworzone przeze mnie simki - mam ich kilka w zanadrzu, więc na pewno dodam tutaj coś od czasu do czasu   Na pierwszy ogień idzie Sabina Taylor - wielka podróżniczka, miłośniczka wschodnich sztuk walki i sportów ekstremalnych. Adrenalina to coś, co kocha. Jest w dodatku kochającą żoną i matką trójki dzieci.  Cechy: Szczęściara, ambitna, poszukiwaczka przygód, śmiałek, zdyscyplinowana Ulubione danie: Sajgonki Ulubiona muzyka: Chińska Ulubiony kolor: Czerwony Zapraszam do komentowania   | 
|  | 
|  21.02.2010, 16:37 | #2 | 
| Zarejestrowany: 28.01.2008 Płeć: MężczyznaPostów: 3,273 Reputacja: 15 |  Odp: W pracowni malinki 

Jak na mój gust ma za duży nos i podbródek, ale za to ma śliczne oczy i ogólny wrażenie też jest niezłe. No może jeszcze ta karnacja taka jakby za blada.

__________________ Evil is a Point of View | 
|   | 
|  21.02.2010, 20:42 | #3 | 
| Guest 

|  Odp: W pracowni malinki 

A dla mnie karnacja mogłaby być jaśniejsza   Simka mi się podoba   | 
|  21.02.2010, 21:21 | #4 | 
| Zarejestrowany: 08.10.2009 Skąd: nvm :D Płeć: MężczyznaPostów: 898 Reputacja: 10 |  Odp: W pracowni malinki 

A ja się do niczego nie przyczepię   Bardzo ładna 10/10 | 
|   | 
|  21.02.2010, 21:24 | #5 | 
| Guest 

|  Odp: W pracowni malinki | 
|  21.02.2010, 21:25 | #6 | 
| Zarejestrowany: 10.01.2009 Skąd: クラクフ Płeć: KobietaPostów: 2,515 Reputacja: 10 |  Odp: W pracowni malinki 

Ma taki przyjazny wyraz twarzy :3 Ogólnie nigdy ma ten za duży nos i bla bla, ale to jej dodaje uroku. Wygląda trochę za młodo jak na matkę trójki dzieci, ale to tak w nawiasie mówiąc.

__________________ it is not an end but an and | 
|   | 
|  22.02.2010, 11:54 | #7 | 
| Guest 

Dziękuję wszystkim za wszystkie opinie   Dzisiaj dam kolejną Simkę - nie wiem czy przejdzie, ale dla mnie jest po prostu inna od wszystkich. Nazywa się Zuzanna Rodriguez, ma trójkę rodzeństwa- zapalonego podróżnika Dominika, zrównoważonego Sebastiana, który jest absolutnym przeciwieństwem swojej siostry Zuzy (co nie oznacza, że nie potrafią się dogadać) i zakochaną w brzmieniach gitary oraz muzyce Samantę. Sama Zuzanna podróżuje wraz z z Dominikiem i jego żoną po simowym świecie, robi za jego prywatnego fotografa   Oto zdjęcia  A tutaj we Francji w bibliotece  Cechy : Szalona, oko fotografa, podekscytowana, ambitna, świetnie całuje Ulubione danie : Ciasteczka Ulubiona muzyka : Pop Ulubiony kolor : Morski Wiem, że grzywka pozostawia wiele do życzenia, ale jako że Zuzanna jest szalona, musi się wyróżniać czymś specjalnym   | 
|  23.02.2010, 16:38 | #8 | 
| Admin Emeryt Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008 Wiek: 30 Płeć: KobietaPostów: 4,025 Reputacja: 18 |  Odp: W pracowni malinki 

Ma za duży nos   Poza tym ok Pozdrawiam | 
|   | 
|  23.02.2010, 16:48 | #9 | 
| Zarejestrowany: 10.01.2009 Skąd: クラクフ Płeć: KobietaPostów: 2,515 Reputacja: 10 |  Odp: W pracowni malinki 

Za duży nos i usta.

__________________ it is not an end but an and | 
|   | 
|  23.02.2010, 19:55 | #10 | 
| Guest 

Nos, nos, nos - fatalny   Usta też nie bardzo  Ale ogólnie simka jest dosyć ładna   | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |