![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
heja będę dodawała tu moje simki moze simów kiedyś też .;D
nie oceniajcie surowo nie no joke ;D tylko nie piszcie od 1-10 tylko co mam poprawic lub ze sa do kitu ;p no to juz dosc mojego zanudzania ;] Lissa ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us selena ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us sorki za ten róz na policzkach lissy w grze takiego niema na zdj sie taki pojawił
![]() |
#2 |
|
![]()
Lissa ma za duże oczy i dziwny nos. I ten róż... Bleee. Nie podoba mi się. Simka ogólnie ładna. 6,5/10
Selena... Ma za smutny wyraz twarzy, mogłabyś podwyższyć kąciki ust. I ma takie... wklęsłe policzki... 4,5/10 EDIT: Jeszcze coś - czy one mają tą samą fryzurę?!
![]() Ostatnio edytowane przez Scheiße : 01.02.2011 - 18:20 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 26
|
![]()
@Kacper26 - nie tę samą, podobną...
Lissa ma za duże oczy, dziwny nos i usta, no i ten róż... Mimo to niebrzydka... w sumie... Selena już jakby lepsza, ale też ma nieco dziwny nos i usta... no i troszkę za szerokie oczy chyba. Teraz, co do prezentacji - ta niestety pozostawia sporo do życzenia. Pierwsze zdjęcie z Lissą jest nieco niedoświetlone, a na dwóch ostatnich z Seleną - za duże oddalenie. Nie, pardon, wróć - na prawie wszystkich jest zbyt duże. Zdjęcia są różnej wielkości, to dość irytujące. I skasuj ten napis: Uploaded with ImageShack.us pod każdym. Aż mnie naszła chęć stworzenia poradnika dla początkujących: jak prezentować swoich Simów. |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Simki wyglądają niemalże identycznie przez to, że mają bardzo podobne fryzury i ogromne (stanowczo za duże) brązowe oczy. Prezentacja jest troszkę skromna, przydałyby się większe zdjęcia
![]()
#6 |
|
![]()
Kacper26-nie są to inne fryzury a ten róż w grze inaczej wyglądał
0lka-dziekuje KathySelden-dziekuje Hedda-dziekuje
#7 |
Guest
|
![]()
Ojć xD Widzę że Lissa, to nie tylko moja 'imienniczka' ale także mojej simki
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Lissa:
-o różu juz nie wspominam, bo zdaje mi sie ze to rozowe to wcale nie jest roz, tylko z zimna jej tak policzki zsinilay? - brwi nieładne- za jasne - za wieelgachne oczy, wyglada jak ufo :c - okropny skin - błyszczyk tez nie zachwyca Jakjejtam - za wąskie oczy - usta za malo "usmiechniete" -zbyt chuda twarz - nos ci wyszedł akurat ładny ; ) oceny liczbowej nie chciałas- nie dostaniesz dodam jeszcze ze prezentacje tez nie powalaja, ale ogolnie nie jest tak zle |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|