Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.04.2011, 10:54   #1
rath
Guest

Domyślnie Red dream.

Chciałbym przedstawić Wam, mój kolejny dom. Oczywiście bez dodatków z internetu. Zamieszkiwali go Andrew i Betty Stuart, jednak na starość stwierdzili, że wolą mieszkać w mieszkaniu, więc dom oddali córce Angelinie.
Oto Angelina:

Nowa właścicielka postanowiła zrobić w środku gruntowny remont, jednak z zewnątrz oprócz wymiany okien, nie zmieniła nic.

(Wiem, że zegar ma zły kolor ale nie wiem, czy to wina mojej grafiki, czy nie ale zmieniając kolory ustawiłem aby był czarny... nie wyszło, a zależało mi aby znajdował się w tym miejscu.)

Za domem znajduje się park:

Rzuty:

P.S. Teren prywatny to tylko najbliższa okolica domu, to co jest ogrodzone, reszta to teren parku.

rath.

Ostatnio edytowane przez rath : 14.04.2011 - 10:57

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.04.2011, 11:01   #2
Chryzantem Złocisty
Guest

Domyślnie Odp: Red dream.

ten zegar na zewnątrz to taki z dupy trochę.nie wiem po kiego grzyba tam stoi
bryła jest fajna.
wnętrza ciekawie urządzone,ale pomieszałeś modern z,jak to nazywam,"domowym" stylem.i wyszło takie nie wiadomo co.
ogrodu nie oceniam,bo się na tym nie znam.

stare 14.04.2011, 11:18   #3
rath
Guest

Chryzantemie- Co do zegara, to chciałem żeby tam stał, po prostu i świadom jestem tego, że nie do końca tam pasuje (jest o tym w opisie).
A to pomieszanie stylu 'domowego' i modern to tak celowo, dlatego jest ta zmyślona historia o jej rodzicach. Wiesz takie połączenie pokoleń. Młoda Angelina- modern i jej starzy rodzice- styl 'domowy'.

stare 15.04.2011, 06:49   #4
megasimolxd
Guest

A ja dalej nie rozumiem dlaczego ten zegar ma tam stać, mniejsza z tym. Bryła mi się nie podoba. Kuchnia też mi się nie podoba, za sprawą ścian. Sypialnia jest bardzo ładna, uważam, że to pomieszczenie udało Ci się najbardziej. A ten ogród to taki ponury dodaj tam jakieś kwiatki. ( ;

stare 15.04.2011, 13:40   #5
rath
Guest

Zegar tam stoi, żeby właścicielko domu wiedziała która godzina, bo w środku nie było miejsca na żaden zegar.
Nie przepadam za kwiatami, do tego uważam, że zepsułyby klimat z zewnątrz. Jednak widzę, że lubicie tutaj ogrody, więc przy następnej produkcji spróbuję coś zdziałać.
Dzięki za komentarze.

rath.

stare 15.04.2011, 13:43   #6
Chryzantem Złocisty
Guest

żeby sprawdzić która godzina,to musi wychodzić na dwór?biedaczka.współczuję zwłaszcza w zimowe poranki.

stare 15.04.2011, 13:48   #7
Gio

Reputacja: 15

@up: Na pewno ma zegar w komórce. A jeśli nie, to naprawdę bidula

Co do domku: podoba mi się, ale jest trochę niedociągnięć. Np. dach nad tą wystawką z tyłu jest źle dopasowany, przez co pewnie trochę tam kapie do tego domu No i ogólnie bryła taka jakaś- zamieszana.
Wewnątrz podobają mi się czerwone akcenty, a w szczególności łazienka! W sumie to nie wiem dlaczego, ona po prostu ma coś w sobie

7
pozdrawiam
stare 15.04.2011, 15:07   #8
rath
Guest

Chryzantemie- nie mam dodatku z porami roku, więc nie mam zimy w simsach, cały czas jest ciepło.

Gio-Właśnie z tym dachem maiłem problem, bo z prawej strony była jakaś blokada i nie mogłem go dociągnąć, więc zostawiłem tak jak jest i myślałem, że nikt nie zwróci uwagi ;p. A jednak czujne oko nie przepuści błędu...

rath.

stare 22.04.2011, 10:37   #9
Aperlaxive

Reputacja: 11

Dałbyś Jakąś tapetę a nie te gołe cegły.Meble w salonie (sofy) też takie dziwne.Brzydki też ten wzór na łóżko i zasłony. Za to łazienka: Git.Ten dom ci troszkę średnio wyszedł: 6/10
Aperlaxive jest offline  
stare 23.04.2011, 08:14   #10
Bush

Reputacja: 10

Łe tam. Cegły są fajne. Zresztą jak cała reszta. Przyczepią się trochę sypialni, wygląda na niedopracowaną. Prawie całe pomieszczenie zajmuje łóżko.
Nie będę dziś wredna: 9,5/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania