![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() ![]() Regulamin konkursu:
Janinie Ołów z Jaskini Pokrzyku przydałoby się zrobić dobre wrażenie na bogatym Simie Bernardynie Pojemniku, jednak musi mu czymś zaimponować... Wygląd - czemu nie? Może zechce mu pokazać, że są pokrewnymi duszami, które w każdym momencie gotowe będą wybrać się na siłownię? Albo stwierdzi, że bycie sobą wystarczy? Warto się też zastanowić, czy ten Sim przypadkiem nie uzna, że kobieta z piękną biżuterią i klasycznie skrojoną sukienką będzie idealnie wyglądać na tle jego majątku? A może coś jeszcze innego będzie w stanie go zachwycić? ![]() Wszystko w Waszych rękach ![]() Linki do pobrania Simki: http://wyslijto.pl/plik/1suw0xzmts Zawartość archiwum - plik jesspet_mtu.package - należy wypakować do folderu SavedSims. Simka pojawi się w Warsztacie i skrzyni Simów w trybie tworzenia rodziny. http://wyslijto.pl/plik/9i6d8y2eof Zawartość archiwum - plik xyz.sims2pack - należy rozpakować, najlepiej za pomocą CleanInstallera. Pustą parcelę z Simką znajdziecie w skrzyni domów. Plik był pakowany w podstawowej wersji gry. Powodzenia! ![]() Pytania idą tutaj. Ostatnio edytowane przez Liv : 11.07.2011 - 10:44 Powód: sprecyzowanie punktu 5 + korekta imienia Simki |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie mozna uzywac dodatkow z neta do stylizacji czy w ogole? w sensie czy mozna uzyc ich do scenerii w trybie gry? czy mozna uzyc w zwiazku z tym pudełek na pozy? czy to wszystko jest zabronione?
@down okss Ostatnio edytowane przez lithium : 10.07.2011 - 19:09 |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Tylko do stylizacji Simki.
Prezentacja już według uznania. @down: ja na ten pomysł wpadłam gdzieś w maju ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 11.07.2011 - 08:08 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja Cię w Gacie! Mój pomysł. Dzięki Liv :*
Szkoda, że nie w trójce. ![]() Mam nadzieję, że po wakacjach zrobicie też Maxisowski tyle, że w trójce.
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 11.07.2011 - 19:38 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
skoro mozna zmieniac kolor wlosow, to brwi tez?
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
pozwolę sobie odpowiedzieć. brwi maja taki sam kolor co włosy , jak będziesz miała blond włosy - brwi też.
|
![]() |
#7 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ciasteczko mniam - owszem jest. Można to zmienić w lustrze.
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
A można używać rzeczy zrobionych w warsztacie?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Jeśli są przez Ciebie zrobione - nie, nie można.
Ostatnio edytowane przez Liv : 12.07.2011 - 15:17 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Zdjęcia mają być zrobione "w lustrze", a to wymaga robienia screenów. Mój komputer jest jaki jest, żaden Fraps ani nic na tą nutę (w sumie chyba nawet notatnik) w tle nie pójdzie (i bez tego gra wolno chodzi). Musiałabym więc popisać się zdumiewającą cierpliwością, której niestety nie posiadam (5 minut oczekiwania, aż się Simsy łaskawie wyłączą, włączyć program graficzny, wkleić, zapisać, wyłączyć; ok. 10 minut gra się włącza... i tak cztery razy). To nie jest niemożliwe, ale czy jednak możnaby zrobić trzy pierwsze zdjęcia ("przed" i dwa "po", z profilu i en face) w grze? Bez póz, super tła i innych bajerów, tak na sztywno?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|