![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiem, wiem nazwa jest super xD
Postanowiłam, że wrzucę tutaj mój domek, który sobie wybudowałam kiedyś, jak mi się nudziło. Jest to mój pierwszy dom na forum, a może i ostatni, gdyż zupełnie nie mam talentu do budowania brył i robienia ogrodów, z meblowaniem jest już trochę lepiej ![]() także tego... Z zewnątrz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po wejściu do domu znajdziemy się w kuchni. ![]() ![]() A tutaj jest mały oddzielony salon. ![]() ![]() ![]() ![]() Sypialnia. ![]() ![]() ![]() Do łazienki można wejść z sypialni oraz z salonu. ![]() ![]() ![]() Rzut. ![]() sory że takie brzydkie zdjęcia, ale nie umiałam kamery ustawić bo dom jest mały. zapraszam do oceniania i komentowania ![]()
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dziwnie mi się ocenia czyiś dom ale dobra, ty oceniłaś mój to ja też spróbuję
![]() Bryła: Niby prosta ale jednak ma w sobie coś "innego", co do ogrodu, może trochę pusto(przyganiał kocioł garnkowi ![]() Kuchnia: Kuchnia super jedyne co bym zmienił to krzesła na te kreślarskie. Salon: Dodatki fajnie ze sobą współgrają, piękny telewizor. Łazienka, Sypialnia: Oba pokoje ładne, świetne tapety i obrazy, jedynie sypialnia, jak dla mnie trochę za ciemna. Ogółem: Przytulny mały domek do którego sam bym się wprowadził ![]() Przy okazji wpadłem na pomysł domu(mam wenę) i powinienem go do wieczora zrobić, zobacz go i oceń. ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ten domek wygląda bardzo przyjaźnie, prosto i zdecydowanie coś w sobie ma.
Z zewnątrz jest trochę pusto i szkoda, że nie ma tej ścieżki z kamyków poprowadzonej do ulicy, no bo jak tak chodzić po trawie do domu ![]() W środku jest fajniej ![]() Kuchnia - bardzo mi się podoba, fajnie połączenie kolorów i dobrze, że blaty są jasne. Salonik - przytulnie, miło - podoba mi się. Sypialnia - jest jednak dla mnie trochę za ciemna, wiem, ze taki koncept kolorów w domu, ale trochę w niej mrocznie... Łazienka - ma swój klimacik, podoba mi się. Można by było się w niej zrelaksować przy kąpieli, pomysłowe tapety. 7/10 Hej, ale nie kończ na tym - rób kolejne, jestem pewna, że będą świetne - zawsze kolejne są lepsze od poprzednich. Ja może też się zdecyduję na wstawienie zdjęć jakiegoś swojego domku, ale zobaczymy... |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
O! Łał soł słit xd
Nie no teraz na poważnie ![]() ![]() ![]() Pzdr. Einarr ![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Bryła - Niby takie to proste a jednak przytulne i ładne, kolor mi się bardzo podoba i pasuje do koloru dachu. Ogród nie jest jakiś zachwycający ale sama nie potrafię stworzyć żadnego więc się nie czepiam.
Kuchnia - Strasznie mi się nie podobają te szafki. Kolorem nie pasują ale tak ogółem to nie są ładne, nie ważne czy w tej kuchni czy w innej. Salon - Jest mały i oddzielony pół-ścianką, ogólnie jest w nim ładnie. Dobrze, że zostawiłaś podłogę bo świetnie pasuje zarówno do mebli jak i do ścian. Mam pytanie, skąd jest ten fotel? Jeśli z dodatku albo ze strony to byłabym wdzięczna za podanie adresu/nazwy dodatku. Wachlarze na ścianie jak dla mnie powinny mieć inne kolory. Sypialnia - Pościel na łóżku bym robiła w kolorze ścian a tego kwiatka postawiłabym na szafce. No i te trzy czarne obrazy przy drzwiach trochę nie pasują. Łazienka - Oryginalna <ależ dużo napisałam> Moja ocena to 8/10 bo są jednak pewne niedociągnięcia. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
dzięki
![]() ![]()
#7 |
|
![]()
Na początku bryła mi się nie spodobała, skojarzyła mi się z klocem, ale po przyjrzeniu jej się uważniej stwierdzam, że jest niecodzienna. I podoba mi się ten kolor elewacji.
Ogród mogłaś nieco bardziej zagospodarować. Może jakbyś dała ogrodzenie, to nie wydawałby się taki pusty? Stosujesz zbyt ciemne tapety, przez co w pomieszczeniach panuje pół mrok. W sypialni okno jest w rogu ściany - tak nie powinno być! Łazienka zupełnie mi się nie podoba. Kuchnia jest pusta. Dałabym tam stolik i krzesła do siedzenia, a zlikwidowałabym te wysokie krzesła. Nie jest źle, ale też nie zachwyca. Pracuj dalej ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Podoba mi się.
Co do tapet... Tak ja napisała Searle są one zbyt ciemne. Nie będę się rozpisywać, bo po prostu nie bardzo się na tym znam. Dam 9/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|