![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() [img] http://i51.************/14js46a.png[/img] ![]() Last Christmas, I gave you my heart! Zadanie polega na napisaniu ¶wi±tecznego musicalu oraz zaprojektowaniu i wypisaniu ¶wi±tecznej kartki. Wymagania: • Musical musi byæ w wersji gry The Sims 3, a kartka w The Sims 2 lub na odwrót. • Musical polega na opisaniu ¶wi±tecznej historii, w której zawarta musi byæ chocia¿ jedna piosenka ¶wi±teczna napisana przez was. Wygl±da to jak odcinek FS, jednak z dodatkowym wymaganym elementem. • Piosenka musi zawieraæ przynajmniej dwie zwrotki i jeden refren. Jedna zwrotka powinna mieæ minimalnie cztery linijki, refren dwie. • D³ugo¶æ opisanej historii jest bez znaczenia. • Historia i piosenka musz± dotyczyæ tematyki ¶wi±t Bo¿ego Narodzenia. • Historia powinna zawieraæ przynajmniej 3 zdjêcia, maksymalnie wielko¶ci 1024x768px. • Dozwolone jest u¿ywanie wszelakich dodatków z Internetu oraz obróbka zdjêæ w programach graficznych. • ¦wi±teczna kartka pocztowa musi zawieraæ elementy ¶wi±teczne b±d¼ zimowe i mieæ maksymalny rozmiar 1024x768px. • ¯yczenia ¶wi±teczne nie powinny byæ zbyt d³ugie (musz± siê mie¶ciæ na kartce pocztowej). • Do kartki ¶wi±tecznej równie¿ mo¿na u¿ywaæ dodatków z Internetu oraz programów graficznych do jej obróbki. Podzia³ pracy w grupach jest dowolny. Ostateczny termin nadsy³ania prac mija 09.12.2011 o godz. 19:00. Tak samo jak poprzednio wysy³aj± je opiekunowie dru¿yn, lub jego zastêpstwo. Po tym czasie zostanie utworzony temat z prezentacjami i z sond±, w której g³osowaæ mo¿e ka¿dy u¿ytkownik forum thesims.pl. Zasady g³osowania dla przypomnienia: Cytat:
Przypominam o graniu fair-play, bo przecie¿ to ma byæ uczciwa zabawa. *link do zdjêcia: http://www.simsnetwork.com/sites/sim...1213-xmas3.jpg Bardzo was przepraszam, ale mam niez³y zapierdziel teraz, wiêc mog³am to zadanie bardzo niezrozumiale skleciæ, dlatego proszê o wyrozumia³o¶æ i po prostu zadawanie pytañ, postaram siê na wszystkie jak najszybciej odpowiedzieæ. Jest to ostatnie zadanie. To wszystko, ¿yczê wszystkim dru¿ynom powodzenia! |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czy piosenka mo¿e zostaæ napisana w jêzyku angielskim?
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
moze
xxx |
![]() |
#4 |
Sk±d: Zjednoczone Królestwo Krymtatarsko-Paflagoñskie
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Trudne
![]()
![]() |
#5 |
Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
|
![]()
Narcyz wybacz, ¿e siê wtr±cê, ale nie uwa¿asz ¿e z takimi pytaniami to na PW?
![]() Je¶li wasza dru¿yna, jako jedyna bêdzie mieæ piosenkê po angielsku to siê nasuwa od razu logiczna odpowied¼, ¿e to wasza praca ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
To by³a tylko sugestia
![]() |
![]() |
#7 |
Sk±d: ³ó¿ko
P³eæ: Mê¿czyzna
|
![]()
rudziu, a sk±d wiesz, ¿e inni nie skopiuj± tego pomys³u?
![]()
#8 |
Sk±d: Z siedziby Fantastycznej Czwórki.
|
![]()
no ja wiem, ¿e to tylko sugestia
![]() fakt kto¶ mo¿e skopiowaæ ten pomys³, tylko po prostu trochê dziwnie bêdzie wygl±daæ jak jedna dru¿yna co¶ takiego zrobi ![]() niektórzy mog± siê zasugerowaæ, ¿e to praca dru¿yny która to zasugerowa³a ![]() (mas³o ma¶lane ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zapewne masz racjê a tu siê oka¿e, ¿e dru¿yna, która zasugerowa³a nie zrobi tak tylko zrobi to inna haha
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
nie bedzie mnie 9.12, dlatego wysylacie prace do Gingersa - jego pw: http://www.forum.thesims.pl/private....=newpm&u=23938
w zwiazku z tym ogloszenie wynikow calych czterech zywiolow nastapi w srode, 14.12. przepraszam za utrudnienia. |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
Narzêdzia w±tku | |
Wygl±d | |
|
|