![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eeeee, no za bardzo nie umiem pisać pierwszych zdań.
Uff, już po tym. Otóż, wiem, że są jeszcze na tym forum wielbiciele naturalnych simów, także sądzę, że moje projekty, w stu procentach MAXISOWE, przypadną wam do gustu. Na początek simka jak każde inne: FRANCESCA SMARTIVONNE ![]() ubranie codzienne ![]() wizytowe ![]() pidżama (sama zostawiam ją bez komentarza) ![]() sportowe ![]() kąpielowe ![]() czekam na wszelkie krytyki ![]() Ostatnio edytowane przez lithium : 20.11.2011 - 16:50 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Pierwsza!
Nawet mi się podoba ![]() Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym czegoś nie skrytykowała ![]() ![]() Ogółem - 7,5/10 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Maxis maxis'em - no ale naprawdę nic ciekawego. :<
Wygląda jak reszta 'maxisowych' simów - niczym się nie wyróżnia. |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Cam - bardzo dziękuję i stuprocentowo się z Tobą zgadzam. tak o górnej wardze, to nie chciałam jej robić takiej bez serduszka
![]() Beatrix - no cóż, ja mam po prostu zasadę, że nie gram z dodatkami z neta. maxis mi zwykle starczy, ale czasami naprawdę mi się Wasze zdjęcia podobają i tak się trochę zastanawiam... może kiedyś, ale napewno nie teraz. wkrótce postaram się o kolejną simkę, a może sima, bo mam już pewien plan. poczekam na więcej komentarzy, to znaczy, krytyk ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Nawet, nawet, ale i tak wolę simy z dodatkami z neta. Wydają mi się po prostu ciekawsze ^^
No, ale nie jest źle ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Nesyetta: Po prostu nie lubię grać plastikowymi simami, jakimi są simyz dodatkami z neta.
bo próbuję grać każdą stworzoną postacią ![]() czekam na więcej krytyk ![]()
![]() |
#7 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Moim zdaniem maxisowe są bardziej plastikowe niż te netowskie no ale. Twoja simka na pewno nie jest naturalna - spójrz jak wygląda ten blond odrost. Albo makijaż - powiedziałbym, że naturalny makijaż to jakiś jasny, bardzo delikatny. Ten jest zbyt ciemny. Ubrania także mi się nie podobają. Piżama wyszła wręcz okropnie. Moim zdaniem wyszło odrobinę tandetnie, ale o gustach się nie dyskutuje.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Dlaczego ona ma takie odrosty i to siwe ?(1zdj)
to nie wygląda pięknie, poza tym ma coś z nosem tylko nie wiem co ;( Ubranie jak ubranie co tu się wypowiadać w miarę ładne jak na Maxis ![]() Simka bardzo przeciętna 7/10 ![]() Czekam na kolejne simy Pozdrawiam |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
Faktycznie, mogą to być plastiki, ale to zależy już od gustu tego, który zrobił danego sima, czy simkę.
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Pidżama jest okropna. Simka zwyczajna, wręcz nieładna. Przepraszam, ale jestem zdania, że dodatki z neta sprawiają że simki są realniejsze. Masz prawo grać bez dodatków, ale i tak jak na maxisa to simka jest PONIŻEJ PRZECIĘTNEJ...
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|