![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
No faktycznie maleńkie (chciałabym takie
![]() Na początku pragnę pogratulować prezentacji, cudowna! </ironia> Rozumiem, maleńkie mieszkanko, ale przydałoby się więcej zdjęć. Osobiście zlikwidowałabym WC, przy odpowiednim ustawieniu toaleta powinna się zmieścić w "głównej" łazience, a dzięki temu kuchnia byłaby większa. Brakuje mi jakiegoś stołu i krzesła, bo osobiście nie widzi mi się jedzenie przy stoliku do kawy. Z umeblowaniem gorzej ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Uwielbiam takie małe mieszkanka
![]() Jest zwyczajne, dla singla na dorobku ![]() Czekam na dalsze projekty. Pozdrawiam Edit: Ach no i więcej zdjęć! Dzięki ładnej, obszernej prezentacji można dokładniej ocenić. Ostatnio edytowane przez marlena0189 : 09.05.2012 - 20:16 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Rozumiem, że mieszkanie jest małe, ale wypadałoby je lepiej zaprezentować. Nic tam nie widać, a sama mam wrażenie, że oglądam zdjęcia z pierwszej części gry, która jest znana z raczej słabej grafiki. Trzy zdjęcia mieszkania do naprawdę żadna prezentacja.
Samo mieszkanie też słabe. Pomieszanie z poplątaniem i zupełna podstawa. Ja naprawdę nie mam nic przeciwko obiektom Maxisa, ale to jeszcze trzeba je umieć wykorzystać. I zastanawia mnie kilka rzeczy: gdzie simowie jedzą, gdzie zmywają naczynia, albo oczyszczają jedzenie przez spożyciem, dlaczego nie ma tam normalnej szafy, tylko jakiś dziwny wieszak sklepowy? Małe mieszkanka potrafią być urocze. Wystarczy je z głową urządzić. Tu oceny liczbowej nie postawię. Nie ma za bardzo czego oceniać. @down: pytałam, gdzie oczyszczają, a nie gdzie przygotowują. Twoi simowie idą do łazienki, żeby umyć kurczaka, albo owoce? Oo' Jedzenie i łazienka to dwie rzeczy, które w moim świecie się absolutnie nie łączą. I zastanawiam się, jak im się je na kanapie. Ja sobie takiego życia nie wyobrażam. Źle wybrałaś pomieszczenia. Ze spokojem by się w tym mieszkaniu wszystko zmieściło, gdyby kuchnia była np. w miejscu sypialni, a sypialnia w kuchni. Ostatnio edytowane przez Aoi : 09.05.2012 - 21:01 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zmywają w zmywarce a jedzą na kanapie a przygotowują posiłki w kuchni na jednej szafce..
![]() Jest strasznie ciasno ale ja po prostu mam jakąś fobię i w dużych pomieszczeniach nieprzyjemnie mi się gra Tak czy siak mój domek będzie chociaż pewną przestrogą dla innych początkujących A ja postaram się stworzyć coś co będzie można ocenić |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
MAŁE JEST PIĘKNE!
![]() Aczkolwiek śmiem twierdzić, że nawet moje mieszkania są większe xD Masz ciekawy, nietypowy styl dekorowania. No i duży plus za maxis-match bez użycia IKEI! Rozkład pieszczeń jednak nie najlepszy - dwie kratki z ubikacji można było włączyć do kuchni, postawić na nich stolik z krzesłem, kibelek przenieść do łazienki i postawić ten wanno-prysznic stawiając kibelek i umywalkę obok. Z kosza trzeba by wprawdzie zrezygnować, ale oszczędności miejsca i zyskana w ten sposób większa funkcjonalność są bezcenne. I nie wiem jak Ty, ale ja nie chciałabym mieć w swoim pokoju michy z jedzeniem dla psa ![]() Kolorystycznie sypialnia wygląda coś nie bardzo, ale nie dałaś dokładniejszych zdjęć, więc jak ja to mam ocenić? W ogóle prezentacja to jedno wielkie nieporozumienie ![]() Nie wiem, co ludzie widzą w dywanach w kuchni, ale jak dla mnie to jest wielkie NIE. I masz misz-masz z kolorami. Niefajnie to wygląda np. z poziomu rzutu sypialni. 5/10 @down: świetnie Cię rozumiem, mnie też kiedyś brali za chłopaka tutaj! ;< Ostatnio edytowane przez Liv : 09.05.2012 - 21:54 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Chciałabym tylko powiedzieć że jestem dziewczyną
![]() Ale z tym łóżkiem 2 osobowym i posłaniem dla zwierzaka no to nie wiem czy tam by się zmieściło ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|