![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam,
A więc problem jest taki: Mój sim pracował w karierze filmowej, gdzie osiągnął szczyt, spełnij pragnienie życiowe i wgl. wszyscy happy. Jeszcze wtedy pojawił się problem- musiałem go zawsze przebierać przed pracą w stój roboczy. Zmieniałem mu chyba raz czy dwa bo brzydki był, i mniej więcej od tego momentu musiałem go przebierać przed pracą :S No ale potem chciałem, żeby zarabiał krocie jako lekarz. Zmieniłem mu karierę. W pierwszy dzień pracy on sobie stoi na korytarzu i nic nie robi. Zmieniłem mu strój na roboczy- okazuje się, że jest TEN SAM jak codzienny. Powiedziałem- dobra jest, wynocha do pracy. I wtedy nie chciał iść. To samo z innymi karierami. Proszę, pomocy! On na razie ma samozatrudnienie a jego żona detektyw a córka dorabia w Spa i mają marne pieniądze.. tylko 140 000 :s (Zbieram na dom..) P.S. To mój pierwszy post jak coś nie tak to przepraszam i pozdrawiam ;3 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Mam ten sam problem, mój Astronauta pracoholik zbuntował się i jak przychodzi czas pracy to interakcja sama się kasuje... Ale olałam to, nie chce mi się męczyć z takimi bugami.
Spróbuj zresetować Sima i parcele. U mnie nie pomogło.
![]() |
#3 |
|
![]()
1. Spróbujcie przebrać sima w strój do pracy zanim przyjedzie samochód.
2. Nie zakładajcie jako ubrania codziennego uniformu z innego zawodu, czasem to blokuje. 3. Skasujcie parcece z praca i postawcie na nowo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
1. No właśnie chcę ale strój roboczy jest jak codzieny a pisze że do kariery.
2. Nie zakładałem. ![]() 3. Spróbuję ale muszę najpierw naprawić coś w simsach bo mam problemy -,-' |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|