![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam taki problem...
Mialam rodzinke ( bardzo dobrze mi szlo, Amélie byla juz staruszka na 9-tym poziomie w karierze polityka, charyzma na full etc, jej maz na poziomie 9, kariera Stroz prawa...) i postanowilam dla ich syna zrobic kobiete. W opcji 'Edytuj miasto' zrobilam ta dziewczyne i wprowadzilam ja do mojej rodziny. Postanowilam ich wyprowadzic do innego domu, wiec weszlam znow w edytuj miasto i wywalilam ich ze starego domu, poczym wprowadzilam do nowego. Zapisalam i chcialam grac, wlaczylo mi sie menu glowne i ie bylo tam mojej rodziny. Dalam wiec nowa gre , ale... nie bylo tam ani moich simpw , ani mojego domu... Wszystko stracone? Mozna to jakos odzyskac, no bo troche szkoda mi tej rodzinki... Prosze o pomoc.
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez lithium : 06.07.2010 - 21:04 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Niestety, ale nie wiem czy można tą rodzinę odzyskać. Z tego co wiem to najlepiej wyprowadzić rodzinę klikając na telefon sima i kliknąć przeprowadź się. Gdy rodzina lub sim się przeprowadzi, kliknąć zapisz i wyjdź.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trzeba zapisy gry robić i w razie zniknięcia rodziny wczytywać ostatni stan gry, bo to znikanie to bugi! Dla czego nie robicie zapisów, a potem płaczecie!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Problem znikających rodzin nie jest mi obcy, znikały mi rodziny na różne sposoby, ale taki sposób zniknięcia rodziny jeszcze mi się nie przydarzył. Znając moje szczęście doświadczę tego niebawem
![]() Co do tematu, theground ma absolutną rację, grę trzeba zapisywać. Ja poza tym od czasu do czasu kopiuję foder Electronic Arts w bezpieczne miejsce na komputerze. Dodatkowo zapisuję kopię rodziny w bibliotece, zawsze gdy zmieniam aktywną rodzinę. Wówczas, w przypadku zniknięcia będę mogła grać rodziną od momentu, w którym przestałam w niej grać. Polecam powyższe sposoby, na wypadek zniknięcia rodziny ![]() theground poszłam w Twoje ślady i gram na nowej planszy. Jak do tej pory nikt nie zniknął, a wprowadziłam od razu trzy nowe rodziny i grałam nimi na zmianę. Co prawda nie sprawdzałam, czy nie zniknęła któraś z maxisowych rodzin, przecież ostatnio zniknęła właśnie rodzina maxisa. Cóż ... nie pozostaje nic innego jak czekać na łatkę, która naprawi ten problem.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
W Moje dokumenty/Electronic Arts jest folder Save, tam poszukaj swojego zapisu i zmień mu nazwę z x.backup.rozszerzenie na x.rozszerzenie.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wejdź w folder Moje dokumenty, potem w Electronic Arts, The Sims 3 i tam masz folder Saves. Wyszukaj nazwę swojego zapisu i jeśli znajdziesz to pewnie będzie backup, wygląda to tak: x.backup.rozszerzenie, skasuj część nazwy pliku "backup" i zobacz czy rodzinka działa w grze.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Witam! Mam podobny problem który wystąpił u mnie od niedawna.Troche mi szkioda tamtej rodziny.wypróbowałam wszystkie sposoby i nicdalej dom w którym mieszkała jest pusty i nigdzie nie ma rodzinki.Ten powyższy sposób takżę nie poskutkował.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeśli tak to komputer lubi sobie wyprowadzać rodzinę, na której ci zależy. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No otuż to.Grałam innymi rodzinami.Da sie ją odzyskać w inny jeszcze sposób skoro inne nie działają?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jeśli nie zapisałaś jej do skrzyni w takim jakim była stanie. To obawiam się, że nie...
Ostatnio edytowane przez Noemi : 12.08.2009 - 07:56 Powód: literówki |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|