![]() |
#1 |
Reputacja: 22
|
![]() Montauk
Maja Pietrzak, simka pochodząca z małego miasteczka, za namową matki postanowiła pójść na studia.. Oksana Pietrzak wiedziała, że studia to jedyna szansa na lepsze życie dla Mai. Wraz z rozpoczęciem roku akademickiego, pełna obaw i przestraszona jak świnka, która właśnie przyjechała transportem do rzeżni, Maja rozpoczęła naukę na Uniwersytecie Simowym. Dzięki jej znakomitym ocenom w szkole średniej udało się jej uzyskać stypendium. Oksana była z tego powodu niesamowicie zadowolona, wiedziała że bez tego ciężko będzie jej wspomagać córkę finansowo. Część 1 Simka jako kierunek swojej nauki wybrała nauki polityczne.. Od zawsze pasjonowała ją praca adwokata. Tym właśnie pragnie zostać po ukończeniu studiów. ![]() Z rodzinnego domu wyniosła niesamowity talent ![]() Jak i również swoje nawyki żywieniowe ![]() Simka lubi zjeść. Dużo jeść.. Mimo tego, że w szkole podstawowej dzieci śmiały się z niej, nigdy nawet na sekundę nie myślała o rzuceniu tego co kocha - jedzeniu wszystkiego co lubi Dzień przed oficjalnym rozpoczęciem zajęć, Maja wybrała się na zakupy ![]() ![]() ![]() Gdy tak usiadła sobie na huśtawe, uświadomiła sobie, że otrzymała właśnie szansę od życia. Nigdy się nie poddam, nie ważne jak kiepsko i jak trudno będzie - przyrzekła sobie ![]() Jak się okazało po pierwszym wykładzie, dwójka simów z jej akademika również wybrała ten sam kierunek nauki - Tak się cieszę, zawsze to razniej prawda? ![]() - Również się cieszę. Maja jestem - Wybacz, Weronika ![]() Jak się pózniej dowiedziała, Weronika należy do simów mających podejście na nauki w stylu: Jakoś to będzie Natomiast Kamil sumiennie uczy się z wykładu na wykład - podobnie jak Maja ![]() - Jutro będziemy mówić o ustawie szczęścia ograniczonego - Jestem taka podekscytowana Kamil - Ja też, nie mogę się doczekać aż pójdziemy do sądu ![]() Jakiś czas pózniej Kamil poszedł spać, a Maja postanowiła przygotować się do jutrzejszego wykładu ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|