![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc niedawno ponownie zainstalowałam sobie Sims2, a następnie Sims2Na studiach. Rozpoczęłam grę bez problemów, a tu nagle....BUM
![]() Co może być przyczyną i jak temu ewentualnie zaradzić?? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A przypadkiem nie naciskasz przez pomyłke takiego klawisza z logo Windows? Ja też tak miałam i sie okazało że opieram sie łokciem o klawiature
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Nom, albo naciskasz alt+Tab
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Albo masz programy pracujące w tle.radze w dolnym prawym rogu kliknij "Menadzer zadań" i tam Ci sie wyświetla procesy:Zakoń zadanie np gg czy winampa.Moja siorka tak robi i jej sie minimalizuje.Lepiej by było gdybys nie miałą nic włączonego gdy grasz w the sims2. pozdrawiam.jak zadziała to daj znać
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
A jeżeli dzieje Ci się tak w trybie budowania lub kupowania może to oznaczać uszkodzony przedmiot (pobrany z Internetu). Miałam tak kiedyś. Wtedy trzeba po prostu namierzyć przedmiot i go usunąć.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Okej, więc tak. Po pierwsze, miałam już kiedyś sims2. musiałam je po prostu odinstalować. działały one wtedy bez zarzutu, a miałam otwarte zupełnie te same programy, co teraz( Panda Antivirus i DAEMON tools). Nie wciskam dwóch podanych przez was kombinacji klawiszy (chociaż zdarzało mi się, ale to dawno, więc już sie na to uczuliłam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
hmmm, gadu gadu, wygaszacz ekranu ? cos musi pobudzac akcje zwijania programu na pasek, moze wirus - trojan, pobiera swoje klony i w tym momencie zwijaja sie ts2 ?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
hmmm...no nie wiem, naprawdę nie mam nic otwarte...
czy to moze byc wina zapchanych dysków( chociaz w sumie jak kiedys gralam to mialam podobne statystyki i było ok) |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Radzę przeskanować dysk programem antywirusowym lub użyć takiego programu jak Ad-Aware SE, do wykrywania szkodliwych plików, kluczy rejestru itp.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|