Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.05.2005, 10:35   #1
a_l92
Guest

Sad Minimalizacja SimsUniversity w czasie gry

No więc niedawno ponownie zainstalowałam sobie Sims2, a następnie Sims2Na studiach. Rozpoczęłam grę bez problemów, a tu nagle....BUM Simsy minimalizują się do paska startu. Na szczęście da radę je spowrotem otworzyć, nie ma problemu z zapisem. Ale gra non stop się tak minimalizuje, co jest bardzo uciążliwe...
Co może być przyczyną i jak temu ewentualnie zaradzić??
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.05.2005, 10:58   #2
Shèène
Guest

Domyślnie

A przypadkiem nie naciskasz przez pomyłke takiego klawisza z logo Windows? Ja też tak miałam i sie okazało że opieram sie łokciem o klawiature
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.05.2005, 11:38   #3
kartofelq
Guest

Domyślnie

Nom, albo naciskasz alt+Tab
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.05.2005, 11:40   #4
Michelle
Guest

Smile

Albo masz programy pracujące w tle.radze w dolnym prawym rogu kliknij "Menadzer zadań" i tam Ci sie wyświetla procesy:Zakoń zadanie np gg czy winampa.Moja siorka tak robi i jej sie minimalizuje.Lepiej by było gdybys nie miałą nic włączonego gdy grasz w the sims2. pozdrawiam.jak zadziała to daj znać
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.05.2005, 12:13   #5
Eveline
Guest

Domyślnie

A jeżeli dzieje Ci się tak w trybie budowania lub kupowania może to oznaczać uszkodzony przedmiot (pobrany z Internetu). Miałam tak kiedyś. Wtedy trzeba po prostu namierzyć przedmiot i go usunąć.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.05.2005, 15:24   #6
a_l92
Guest

Domyślnie

Okej, więc tak. Po pierwsze, miałam już kiedyś sims2. musiałam je po prostu odinstalować. działały one wtedy bez zarzutu, a miałam otwarte zupełnie te same programy, co teraz( Panda Antivirus i DAEMON tools). Nie wciskam dwóch podanych przez was kombinacji klawiszy (chociaż zdarzało mi się, ale to dawno, więc już sie na to uczuliłam ) Tak jak mowie, są niedawno zainstalowane, więc nie mam na razie ŻADNYCH dodatków z neta, oprócz tego obrazu naprawiającego nastrój (ale to napewno nie on jest przyczyną ). No więc, na razie żaden z podanych przez was powodów jest przyczyną mojego problemu. Proszę więc o dalsza ewentualną pomoc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.05.2005, 15:47   #7
T-m
Guest

Domyślnie

hmmm, gadu gadu, wygaszacz ekranu ? cos musi pobudzac akcje zwijania programu na pasek, moze wirus - trojan, pobiera swoje klony i w tym momencie zwijaja sie ts2 ?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 31.05.2005, 13:11   #8
a_l92
Guest

Domyślnie

hmmm...no nie wiem, naprawdę nie mam nic otwarte...
czy to moze byc wina zapchanych dysków( chociaz w sumie jak kiedys gralam to mialam podobne statystyki i było ok)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.06.2005, 12:45   #9
viper_88
Guest

Domyślnie

Radzę przeskanować dysk programem antywirusowym lub użyć takiego programu jak Ad-Aware SE, do wykrywania szkodliwych plików, kluczy rejestru itp.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania