![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam
![]() Zaprezentuję wam moją nową pracę...Niewiem czy wam sie spodoba... ale proszę o szczere komentarze.Pozdrawiam ![]() Mam nadzieje ze sie podoba. ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 31.01.2015 - 13:48 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Jestem pierwsza .
Domek średni, bryła w ogóle mi się nie podoba, ogródek taki jakiś pusty . Wnętrze, no nie napiszę Ci tu za dużo, bo jak dla mnie troszke dziwnie są zdjęcia zrobione. Ale jednak po tych fotkach można coś jeszcze troszeczkę zobaczyć i nawet niektóre pokoje mi się podobają . |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bryła i ogród w ogóle mi się nie podobają ;(
Za to wnętrza ładne, choć trochę pustawe. Kiepskie zdjęcia. |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jak szczerze, to szczerze...
Po pierwsze zdjęcia są małe, a ja nie mam zamiaru klikac na każde z osobna. Bryła to wielki, paskudny, betonowy kloc. W łazience na podłodze jest jakaś wielka, obrzydliwa biała plama, ble... W środku jest brzydko i pusto, kilka dodatków z neta nie załatwia sprawy. Basen jest porażką, ogród nie lepszy (szczególnie ten ceglany murek) Wybacz, ale 2/10
#5 |
|
![]()
A mi sie podoba ten "rozlany" dywanik w łazience
![]() Ale faktycznie zdjęcia powinny być większe, by można lepiej się przyjrzeć Twojemu dziełu. |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Fajny. Tyle powiem. 7/10 - za pewne niedociągnięcia.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Skoda że takie małe.
Bryła domu taka ciekawa mało orginalna -brak dachu mi przeszkadza, domek w środu nawet ładny ,jest dużo swiatła,w miarę kolorowo-fajny. Brakuje mi ogrodu ,pokój sima nie podoba mi się za ciemne tapety, dobrze że wpada tyle światła. OCENA 6/10 xd |
![]() |
#8 |
|
![]()
Dom średniej jakości, dużo setów z neta, mizerne kolory, i fatalna bryła. Ocena: 6/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jak zobaczyłam rzeźbę terenu wokół domu (4 zdjęcie), przypomiały mi się stare dobre czasy, kiedy się grało w Dziwnowie- tam też miałam działkę z "takim czymś". Ale tamtego domku z takim, hmmm, nie wiem, jak to nazwać... może spadkiem, bym nie wstawiła- popatrz jak to wygląda. A domy na zboczach DA się budować
![]() Bryła nieciekawa- zwykły klocek. OK, wiem, że modern, ale i tak mogłoby być w lepszym stylu. O wnętrzu powiem tyle, że nie za ciekawe. Brakuje mi tam wielu rzeczy. Przede wszystkim dom sprawia wrażenie pustego. Niby coś tam jest, no ale... Niektórych kolorów, ja bym w życiu tak nie połączyła, jak zrobiłaś to Ty (przykładowo kuchnia). Co do ogródka: także nie zachwycił. I trochę niefajnie to wygląda, że na drugim planie takie pustki (wrażenie "domu na pustkowiu"). I jeszcze... Jakość i rozmiar zdjęć pozostawiają sobie wiele do życzenia... Ocena: 5,75/10 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Dzieki wielkie za ocenki
![]() Na pewno uwagi jakie macie wezmę pod uwage przy budowaniu innych domków. ![]() A tak z ciekawosci... Czekoladowy.pl Co ci sie nie podoba z tym basenem ze jest taki "okropny"? ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|