![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Brak miejsca na dysku C: ???
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
na dysku c mam jeszcze 15gb
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
... rok temu też tyle miałem, ale tylko przez tydzień ;( Poza tym wszystko działa? Żadnych problemów z innymi grami i/lub systemem? No to trzeba by pomysleć ... 1) Jaki masz windows 2) Zainstalowany oficjalny patch do gry? 3) Masz zainstalowany jakiś program antywirusowy (albo firewall)? 4) Nie masz czasem za duzo w folderze "EA Games / .... / Downloads"? nie wiem ile to jest "za dużo", czasem wystarczy jeden "zhakowany" przedmiot ... 5) czy jeśli wejdziesz do jakiegoś domu w trybie budowania to też nie można zapisac gry? |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Albo masz taki syf na kompie, chodzi mi tu o programy działąjące bez twojej woli, czyli "robaki", albo masz zwalony system, albo masz antywirusa, który tam spowalnia komp że grę zacina.
Ps. Ja mam jeszcze 156GB wolnego. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]()
a ja łącznie 100GB wolnego.... ale mam 4 partycje na każdą 50 GB
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Guest
|
![]()
[OT mode ON]
Cytat:
Cytat:
Nie oszukujesz przypadkiem? Masz 4 partycje ... a windows nie startuje zainstalowany na partycji "Logical" ... czyli musi być na C: lub D: ... chyba że masz *nixa i windows , ale wtedy windows widzi partycję systemową jako C: Cytat:
Cytat:
Programy antywirusowe i firewalle skanują niektóre typy plików przy każdym ich uruchomieniu (dostępie przez jakąś aplikację). To powoduje różne problemy, np. gra lub system może uznać że jakiegoś pliku "nie ma" (chwilowy brak dostępu = brak pliku). Szczególnie dużo takich błędów meldowali ostatnio użytkownicy antyvira Panda i Norton Internet Security (ale nie tylko, lista jest naprawdę długa). [OT mode OFF] A w temacie wątku : MarekS opisał (chyba więcej niz raz?) jak zwiększyć ilość pamięci wirtualnej pod windowsem. Poszukaj i zastosuj, to może być ta przyczyna. Co prawda nie wiadomo dokładnie dlaczego windows nie zwiększa automatycznie pliku wymiany (teoretycznie potrafi, i przeważnie to robi) przy zapisie gry "The Sims2", ale ta metoda paru osobom pomogła. Masz dużo miejsca na dysku, możesz ustawić nawet >1GB pamięci wirtualnej. |
||||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|