![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jak wpisze kod boolProp... i dam spawn i tom's clothing cos tam to mi sie pokazuje taka szafa. I jak na nia klikne to jest np. work in medycyna poziom 10. I chyba to mi sie nacisnelo
![]() Ostatnio edytowane przez KubuS : 21.01.2005 - 19:16 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jaka szafa? Ja tam żadnej szafy nie widziałam:o Może o ten nagrobek ci chodzi? To raczej nie jest wina tego kodu, bo ja go używam już id ponad miesiąca i nie miałam z nim kłopotów. Chociaż nigdy nic nie wiadomo.. U mnie jedna simka jako nastolatka pracowała w karierze medycznej, a kiedy stała się dorosła na urodzinach dostała stopień lekarz domowy. No i nie mogłam nią iść do pracy! I co gorsza nie tylko do pracy, bo na parcele publiczne też
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A może ściągnąłeś coś z Netu?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jest tam szafa. Jak wpiszesz boolProp..... i klikniesz na sima trzymajac shift, dajesz wiecej, potem spawn a potem tom'a clothes cos tam i ci sie w pokoju w ktorym jest sim pojawia taki stojak z ubraniami
![]() ![]() A tak to nic nie sciagalem |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wiesz, co... wypróbuję to. Moi Simowie i tak nie chodzą do pracy
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Aaaa.. To o wieszak chodzi
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Erin91, gdzie to dokładniej? jak się on nazywa?
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
[Level - up] - stopien w gore [Level - down] - stopien w dol [Level - drain] - najnizszy stopien [Level - max] - szczyt kariery [Choose career] - wybierasz prace [Performance - good] - dobra ocena pracy [Performance - medium] - srednia ocena pracy [Performance - drain] - najgorsza ocena pracy Teraz chyba rozumiesz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Jak uzyje kodu boolProp............ i jak dam spwan i tom's clothing cos tam to mi sie pokazuje taka szafa. Jak na nia klikne to jest np. work in medycyna stopien 10. Moze to jest zwiazane z tym ??? Moze sobie przez przypadek nacisnalem ??
Ostatnio edytowane przez KubuS : 21.01.2005 - 19:20 Powód: Wczesniejszy post nie na temat |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|