![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
gdzies byl taki temat. po pierwsze masz patcha zainstalowanego oficjalnego patcha? dokladnie nie pamietam, ale to jakis blad w grze, i chyba zwiazany z tym.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mam ten sam problem
![]() U mnie prawie we wszystkich rodzinkach simki nie chciały chodzić do pracy. Dobra, nie przejmowałam się tym zbytnio, bo simowie zarabiali. Ale kiedy któregoś dnia kazałam mojemu simowi iść do pracy, on też nie mógł! Myślałam ze to może przez to że ściągnęłam za dużo obiektów i był w nich jakiś hack. Oczyściłam Downloads programem Sim2Pack Clean Installer (czy jakoś tak) ze wszystkich hacków, ale ten problem był nadal! W końcu się zdenerwowałam i odinstalowałam TS2. Zainstalowałam ponownie i wszystko byłok ok. Przed chwilą weszłam do gry i moja simka która była w ciązy urodziła ( ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Na opiekowanie się dzieckiem Simka dostaje parę dni urlopu, jest komunikat w grze. Ile - nie pamiętam. Więcej niż jeden. Ale w czasie urlopu nie ma samochodu, jesli jest to znaczy że coś nie bardzo z ta pracą. Nie wyjdzi jeśli dzicko zostaje samo, musi być w domu osoba dorosła (spokrewniona, z "sublokatorami" chyba to nie działa) albo opiekunka. Tez powinien być komunikat "Nie można zostawić XXX samego, zatrudnij opiekunkę" (... czy jakoś podobnie, dawno nie miałem niemowlaka w grze i nie pamiętam dokładnie)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hmm.. Opiekunki chyba nie było. Ale po moją simkę przyleciał helikopter. I nie było komunikatu że nie można zostawić dziecka w domu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Problem z pojazdami rozwiązany
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Moja corka jest juz malym dzieckiem, a moja simka nadal nie chce chodzić do pracy. W domu jest ojciec i opiekunka. Już nie wiem dlaczego tak się dzieje.. :\
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Może przeprowadzka u ciebie też zadziała? |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
hmm... Simka dostaje 3 dni (dopisuja sie jej do tego licznika wolnych dni). Jednak.. mimo wszystko ten samochod przyjezdza przez te 3 dni ![]() ![]() u mnie zawsze tak jest. zadnych problemow z chodzeniem do pracy, czy opiekowaniem sie dzieckiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|