Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.02.2005, 19:23   #1
_limonka_
Guest

Domyślnie wystroj domu :| i brak ubran

Mam maly problem... mam takie jedne pomieszczenie w domku, w ktorym przebywające simy maja w potrzebach czerwony pasek wystroju... niby nic dziwnego ale ja chcialam pare dziel sztuki wcisnac tam, to sie nie dalo... tzn w trybie kupowania jak dawalam np obraz na sciane to byl ale jak bralam spowrotem tryb zycia to ten obraz tak po prostu znikał o co chodzi?

P.S. nie chce nowego tematu tworzyc wiec jeszcze dopisze tutaj, ze mam tylko jedno ubranie i biore na szafe ale tam sie nie da zmienic i w lustrze probowalam i nic (ja mam dopiero jeden dzien ta gre wiec nie dziwcie sie ze pytania mam takie teges )

Ostatnio edytowane przez _limonka_ : 19.02.2005 - 20:00
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.02.2005, 19:28   #2
Moonia
Guest

Domyślnie

Grasz na niskich ścianach, ewentualnie na tych "znikających"? W takim razie nic dziwnego, bo gdy nie widać ściany, obraz też znika, ale tak naprawdę wciąż tam jest. Sprawdź na wysokich ścianach
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2005, 19:43   #3
_limonka_
Guest

Domyślnie

nawet jesli to dlaczego mimo paru obrazow (wysokiej jakosci ) wciaz maja czerwony pasek wystroju?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2005, 19:46   #4
kuba_10
Guest

Domyślnie

Śmieci, śmieci i jeszcze raz śmieci. Sprzątnij tam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2005, 22:29   #5
-tamatha-
Guest

Domyślnie

Zostało jeszcze drugie pytanie... Ja na twoim miejscu pojechałabym do miasta Telefon/transport i tam kupiła ubranie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2005, 08:10   #6
moniczka12
Guest

Domyślnie

Niekoniecznie smieci. Moze miec tez mała ilosc okien a wszyscy wiedza ze simowie lubia bardzo duzą ilosc okien.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2005, 10:00   #7
Bastila
Guest

Domyślnie

A ja mam podobną sprawę tylko, że w ogrodzie. Mimo, że mam dużo roślin, ławeczki, fontanny itp. to sim jak wychodzi od razu spada mu ten ostatni wskaźnik na czerwono. Wierzcie mi, że próbowałam już różnych sposobów. Pozdr :* (A i sorki,że się bezczelnie dołączam do tego tematu, ale po co zakładać nowy)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2005, 10:44   #8
KubuS
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał moniczka12
Niekoniecznie smieci. Moze miec tez mała ilosc okien a wszyscy wiedza ze simowie lubia bardzo duzą ilosc okien.
Nie koniecznie. Znaczy prawda- lubią jak są okna. Ale w Simsach 2 nie trzeba robić tak dużo okien jak w 1. Ja miałem kiedyś jedno okno, a simek miał wystrój na fulla.

Do tematu. Często za meblami, na podłodze, simy zostawiają brudne talerz itd. Obruć kamerę i sprzątnij
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2005, 11:26   #9
_limonka_
Guest

Domyślnie

a ja mam na kazdej scianie pelno okien i tam ciagle jest ciemno
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2005, 12:01   #10
*RaiNboW*
Guest

Cool

W Simsach 2 raczej jest ciemno w pomieszczeniach, bo okna nie dają za wiele światła... żeby zobaczyć obrazy hmm a może włącz całe ściany ? może tylko dlatego nie widać? a żeby kupić ubrania musisz pojechać na parcele publiczną na której są takie wieszaki z ubraniami wtedy klikasz.. i kupujesz co chcesz
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania