![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam maly problem... mam takie jedne pomieszczenie w domku, w ktorym przebywające simy maja w potrzebach czerwony pasek wystroju... niby nic dziwnego ale ja chcialam pare dziel sztuki
![]() ![]() P.S. nie chce nowego tematu tworzyc wiec jeszcze dopisze tutaj, ze mam tylko jedno ubranie ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez _limonka_ : 19.02.2005 - 20:00 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Grasz na niskich ścianach, ewentualnie na tych "znikających"?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
nawet jesli to dlaczego mimo paru obrazow (wysokiej jakosci
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Śmieci, śmieci i jeszcze raz śmieci. Sprzątnij tam.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zostało jeszcze drugie pytanie... Ja na twoim miejscu pojechałabym do miasta Telefon/transport i tam kupiła ubranie
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Niekoniecznie smieci. Moze miec tez mała ilosc okien a wszyscy wiedza ze simowie lubia bardzo duzą ilosc okien.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A ja mam podobną sprawę tylko, że w ogrodzie. Mimo, że mam dużo roślin, ławeczki, fontanny itp. to sim jak wychodzi od razu spada mu ten ostatni wskaźnik na czerwono. Wierzcie mi, że próbowałam już różnych sposobów. Pozdr :* (A i sorki,że się bezczelnie dołączam do tego tematu, ale po co zakładać nowy)
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Do tematu. Często za meblami, na podłodze, simy zostawiają brudne talerz itd. Obruć kamerę i sprzątnij ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
a ja mam na kazdej scianie pelno okien i tam ciagle jest ciemno
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
W Simsach 2 raczej jest ciemno w pomieszczeniach, bo okna nie dają za wiele światła... żeby zobaczyć obrazy hmm a może włącz całe ściany ? może tylko dlatego nie widać? a żeby kupić ubrania musisz pojechać na parcele publiczną na której są takie wieszaki z ubraniami wtedy klikasz.. i kupujesz co chcesz
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Służba w domu gwiazdy | Lori | The Sims 1: Rozszerzenia | 17 | 25.11.2003 21:30 |