|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Pył Chochlików znajdziesz w Abrakadobrowie u wróżki mary
ona ma tam taki wózek w dolinie Serry on jest pod nazwą MAGICZNY PYŁ i kosztuje 30 ileść magimonów około 30 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Tak jak nagórze napisał ktoś można go kupić na stoisku wróżki Mary (ma taki jakby duzy drewniany wózek na którym jest pełno jakichś kolorowych słoiczków). Nie wiem czy się nie mylę ale jak się dziecko długo bawi pudełkiem różowym z zabawkami to taki pył w woreczku dostaje.
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Można go zdobyć na kolorowym stoisku wrózki Mary. I jeśli się nie mylę (!), to kiedy dziecko bawi się różową skrzynią z zabawkami po jakiś czasie pojawia się komunikat "wróżki obsypały cię magicznym pyłem", pojawia się mały woreczkem który można dodać do składników. Z tym że nie jestem pewna czy to pył chochlików.
|
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#7 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Słyszałam tu gdzieś wzmiankę, że po jakimś czasie (chyba musisz mieć pszczoły), pył chochlików pojawia się w pelargoniach na energię słoneczną (takich, co dostajesz, gdy dużo czarujesz). Trzeba będzie to sprawdzić. Mi osobiście nigdy nic nie pojawiło się, ale te pelargonie u mnie wyrastają dopiero od niedawna, więc nie wiem.
|
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|