Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.03.2005, 21:28   #1
patiiczak
Guest

Domyślnie szukam

gdzie można znaleźć pył chochlików?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.03.2005, 10:31   #2
Fi0let
Guest

Smile kochany:)

Pył Chochlików znajdziesz w Abrakadobrowie u wróżki mary
ona ma tam taki wózek w dolinie Serry
on jest pod nazwą MAGICZNY PYŁ i kosztuje 30 ileść magimonów
około 30 pozdrawiam

stare 31.03.2005, 17:18   #3
Jillian
Guest

Domyślnie

Tak jak nagórze napisał ktoś można go kupić na stoisku wróżki Mary (ma taki jakby duzy drewniany wózek na którym jest pełno jakichś kolorowych słoiczków). Nie wiem czy się nie mylę ale jak się dziecko długo bawi pudełkiem różowym z zabawkami to taki pył w woreczku dostaje.

stare 31.03.2005, 17:20   #4
Jillian
Guest

Domyślnie

Można go zdobyć na kolorowym stoisku wrózki Mary. I jeśli się nie mylę (!), to kiedy dziecko bawi się różową skrzynią z zabawkami po jakiś czasie pojawia się komunikat "wróżki obsypały cię magicznym pyłem", pojawia się mały woreczkem który można dodać do składników. Z tym że nie jestem pewna czy to pył chochlików.

stare 10.04.2005, 15:31   #5
Fi0let
Guest

Arrow

Cytat:
Napisał Karen89
Można go zdobyć na kolorowym stoisku wrózki Mary. I jeśli się nie mylę (!), to kiedy dziecko bawi się różową skrzynią z zabawkami po jakiś czasie pojawia się komunikat "wróżki obsypały cię magicznym pyłem", pojawia się mały woreczkem który można dodać do składników. Z tym że nie jestem pewna czy to pył chochlików.
to jest PYŁ WRÓŻEK i wykorzystują go tylko dzieci w młodocianych czarach

stare 12.04.2005, 17:53   #6
.:WiLa:.
Guest

Question HmMm...

Cytat:
Napisał CARAJB
Tylko dzieci? Myślałam, ze dorosli tez go wykorzystują do swoich czarow, ale nie jestem pewna wiec nic nie komentuje

stare 12.04.2005, 18:05   #7
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał CARAJB
Pył Wróżek wykorzystują tylko dzieci (to jest ten ze skrzyni), a magiczny pył / pył chochlików jest TYLKO dla doroslych... I trzeba go kupić, skrzynia dla dzieci (chyba) nic nie daje... dla dorosłych, oczywiście....
lay jest offline  
stare 12.04.2005, 20:20   #8
§Saphira§
Guest

Question

Słyszałam tu gdzieś wzmiankę, że po jakimś czasie (chyba musisz mieć pszczoły), pył chochlików pojawia się w pelargoniach na energię słoneczną (takich, co dostajesz, gdy dużo czarujesz). Trzeba będzie to sprawdzić. Mi osobiście nigdy nic nie pojawiło się, ale te pelargonie u mnie wyrastają dopiero od niedawna, więc nie wiem.

stare 13.04.2005, 14:39   #9
.:WiLa:.
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Saphira
Słyszałam tu gdzieś wzmiankę, że po jakimś czasie (chyba musisz mieć pszczoły), pył chochlików pojawia się w pelargoniach na energię słoneczną (takich, co dostajesz, gdy dużo czarujesz). Trzeba będzie to sprawdzić. Mi osobiście nigdy nic nie pojawiło się, ale te pelargonie u mnie wyrastają dopiero od niedawna, więc nie wiem.
Tak, to prawda z tymi pelargoniami, chociaz mnie osobiscie jeszcze nic nie wyroslo, bo nie chcialo mi sie czarowac tylko zajmowalam sie sciąganiem dodatkow A co do tych pyłków zapomnialam, ze są dwa rodzaje: wróżki i chochlikow, wiec zwracam honor

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania