Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 28.02.2005, 13:17   #1
GreenGirl

Reputacja: 10
Domyślnie nieruchome pojazdy... Nie wiem jak to inaczej nazwac...

Mam oryginalna gre The Sims 2. Wszystko bylo dobrze... Ostatnio sciagnelam ten "cudowny" obraz, ktory uzupelnia wszystkie wskazniki. Od kad go mam w pewnej rodzinie autobus podworzacy dzieci do szkoly zatrzymuje sie w polowie ulicy i stoi tak caly czas, a moj sim nie moze pojechac do szkoly. Przez to ma zawsze ocene w dol. Tak samo jest z samochodem do pracy i taksowka podworzaco do miasta... ;( Co sie moglo stac? Czy to przez ten obraz?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.02.2005, 13:21   #2
Mesmerize
Guest

Domyślnie

merola's multipainting?? u mnie ten obraz dziala bez zarzutu.. a nie masz jakichs hackow posciaganych? lub jakichs innych ulepszonych przedmiotow na tej parceli??.. bo nie spotkalam sie jeszcze, zeby ten obraz cos psul.. probowalas usunac ze sciany? ew. przeprowadzic rodzine.. przeniesc parcele na inne miejsce?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.02.2005, 13:23   #3
GreenGirl

Domyślnie

Cytat:
Napisał truskafk4
merola's multipainting?? u mnie ten obraz dziala bez zarzutu.. a nie masz jakichs hackow posciaganych? lub jakichs innych ulepszonych przedmiotow na tej parceli??.. bo nie spotkalam sie jeszcze, zeby ten obraz cos psul.. probowalas usunac ze sciany? ew. przeprowadzic rodzine.. przeniesc parcele na inne miejsce?
Nie probowalam przeprowadzic simow bo poumierali Z niewielka moja pomoca... Ale jak np. dziecko sie wyprowadzalo z domu to przyjezdzala taksowka i stawala zawsze w tym samym miejscu... Skasowalam ja i wtedy sim podszedl do chodnika i wyprowadzil sie bez pomocy taksowki Ale problem mam z ta szkola i praca :\
stare 28.02.2005, 22:52   #4
KubuS
Guest

Domyślnie

Ale truskafce chodziło o to, żebyś przeniosła całą rodzinę, a nie tylko dziecko W widoku okolicy kliknij "Przenieś rodzinę" i wprowadź ją na inną parcelę, może wtedy nie będzie problemu.

PS. To musi być wina hacków, bo mi też ten obraz działa bez zarzutów.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2005, 09:47   #5
Karo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Lauritka
Nie probowalam przeprowadzic simow bo poumierali Z niewielka moja pomoca... Ale jak np. dziecko sie wyprowadzalo z domu to przyjezdzala taksowka i stawala zawsze w tym samym miejscu... Skasowalam ja i wtedy sim podszedl do chodnika i wyprowadzil sie bez pomocy taksowki Ale problem mam z ta szkola i praca :\

Może gra zapamiętała ,że tam stoi ta taksówka, którą ty skasowałeś i teraz samoczody i autobus nie mogą podjechać pod dom, bo dla nich ciągle tam coś jest.
Myślę,że przeprowadzka do innego domu może pomóc.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2005, 09:50   #6
GreenGirl

Domyślnie

juz nie sporubuje ich przeniesc bo oni nie zyja tzn. ponownie wprowadzilam tam jedna z corek (simow, ktorzy nie zyja) i jest to samo... sprawdzalam w innych domach i jest normalnie... tylko w tym domu cos jest nie tak... A tak na marginesie ale te duchy w TS2 sa wnerwiajace... Ciagle wlaczaja mi TV, komputer itp :\ I chociaz mieli platynowy poziom aspiracji jak umarli to sa wiecznie niezadowoleni i strasza swoje dzieci :wacko:
stare 01.03.2005, 09:52   #7
GreenGirl

Domyślnie

Cytat:
Napisał Karo
Może gra zapamiętała ,że tam stoi ta taksówka, którą ty skasowałeś i teraz samoczody i autobus nie mogą podjechać pod dom, bo dla nich ciągle tam coś jest.
Myślę,że przeprowadzka do innego domu może pomóc.
skasowALAM taksowke dopiero jak sie zaciela... ciagle tam stala i inne pojazdy nie mogly podjechac... Teraz podjezdzaja ale zatrzymuja sie w polowie
stare 01.03.2005, 14:35   #8
Cocaine
Guest

Domyślnie

Skoro mogłaś skasować tamtą taksówkę to prawdopobnie możesz przenosić i pojazdy. Więc, co za problem po prostu przenieść samochód np. w drugą stronę ulicy?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.03.2005, 16:20   #9
GreenGirl

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kara_kara
Skoro mogłaś skasować tamtą taksówkę to prawdopobnie możesz przenosić i pojazdy. Więc, co za problem po prostu przenieść samochód np. w drugą stronę ulicy?
Ale to nic nie da. Samochod stoi a drzwi sie nie otwieraja i Sim nie moze wejsc.
stare 01.03.2005, 17:37   #10
Karo
Guest

Domyślnie

W takim wypadku nie pozostaje ci nic innego jak usunąć tę parcelę z gry, bo kogo
byś nie wprowadziła to będzie to samo.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania