![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
chodzi o to ze na doroslych simach na calym ciele sa napisy na bialej"skorze".
nastolatka ma tylko na twarzy a nastolatek czasami na wlosach nie wiem co zrobic u mojej kuzynki jest ten sam problem auktalizowalem sterownik do k. graficznej a najlepsze to to ze na duzo slabszym kompie wszytko jest dobrze a gra z tych samych plytek instalowana moj komp Proc Amd Athlon [tm] XP 2600+ RAM 256 mb DDR 1.9 GHz k graficzna Radeon 9200+ SE sterownik z 2005.01.19 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
jesli chodzi o ten blad ze simy wygladaja jak przez zaluzje to nie to .
otoz na simach pojawiaja sie napisy a co dokarty graficznej to sciagnolem najnowsze sterowniki wraz z oprogramowaniem |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Wklej fotkę, bo tak to nie wiem o co chodzi
![]() Jest jedna możliwość, ale to bardzo mało prawdopodobne żebyś użył tego kodu. Prędzej uwierzę w błąd przy instalacji (uszkodzona płyta?). |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Przeinstaluj grę, i zobacz jak tak dalej tak będzie to prawdopodobnie karta graficzna, masz wersje 9200SE więc moża w niektórych grach być takie i inne błędy, kolega na 9200SE miał błędy w wyświelaniu grafy w GTA III. Pozatym najnowse stery nie zawsze są najlepsze dla danej karty.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ten sam problem z mojej strony
![]() Karta Radeon Excalibur 9200 128 MB (nie SE) i przy ustawieniu jakości detali na większe niż minimalne Tekstury Sima robią się białe i pojawiają się na nim dziwne napisy... Instalowałe najnowsze Catalysty do karty ale jak narazie nic nie pomogło... HELP! ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|