![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nie widzialam nigdzie tego tematu więc pisze.
Mam problem z upierdliwą pokojowką.Otóż kiedy mam rybki to ta pokojowka caly czas czysci akwarium ta swoją gabką.A pozniej gdy nadeszla juz 17.00 mowi ze jest pozno i musi juz isc :bomb: A tam kibel caly brudny, a tu blat albo jeszcze jakies inne smieci. :bomb: :bomb: Help.... P.S:najlepiej bym ja teraz zrownala z ziemia i opieprzyla! ![]() Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 01.02.2005 - 22:06 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja tez tak mialam ale po prostu zwolnilam ja i zatrudnilam inna. iwszystko bylo juz ok
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Cóż, kolejny błąd w grze.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
U mnie po ściągnięciu tej oficjalnej łatki do gry pokojówki zwariowały na punkcie filiżanek po kawie... Wkładają taką do zmywarki... potem "przez szafkę" ją wyjmują i znów wkładają do zmywarki. Problem w tym że potrafią tak aż do 17 kiedy jest już bardzo późno i muszą iść.... Kasę rzecz prosta biorą za cały dzień a moi simowie muszą sprzątać :\
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja mam faceta pokójwkę i nic!!! Mam akwarium ale on zajmuje się tylko brudami i mój dom jest wspaniały i czysty
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 28.01.2005 - 22:13 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mam dla Ciebie tylko jedną rade: Zwolnij ją i zatrudnij drugą, może ta nie będzie czyścić ciągle tego akwarium. Albo nie wpadła mi do głowy druga rada, która brzmi tak: Sama czyść akwarium zanim pokojówka przyjdzie, będzie czyste i nie będzie musiała tego myć. Albo poprostu sprzedaj te akwarium.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
sprzedaj akwarium a potem kup znowu
|
![]() |
![]() |
#9 |