![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
no wlasnie jak w temacie, moge grac w kazdym miejscu etc. ale jak chce zaladowac coklowiek na uniwerku (wejsc do domku, bractwa etc.) to po minucie pojawia sie komunikat: "aplikacja zostanie wylaczona" ja wciskam ok i juz tylko moj pulpit widze, pokasowalam dodatki, ktore zainstalowalam w ostatnim tygodniu, aleto nic nie dalo :/ co mam zrobic?? i nie mowcie o koljenym instalowaniu simow, bo moj komputer w koncu sie zbuntuje (mimo, ze ma nieco ponad roczek) ale kazde takie usuwanie i instalowanie, powoduje ze w komputerze sa smieci, a formatowania dysku to ja sie nie podejme :/
ponarzekalam, teraz prosze o rady |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No cóż skoro dysk nie jest formatowany od ponad roku to najwyższy czas go sformatować, to jest zawsze(chyba że wina sprzętowa) na wszelkie problemy
![]() A co do błędu, może być powodowany właśnie stanem Windows'a, grę i tak najlepiej przeinstalować Gra instalowana w tym samym folderze(mówię o dodatku) patch zainstalowany?? |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
moja propozycja jest taka - nie baw sie w mlodego chemika, tylko wez kogos, kto ma choc blade pojecie o komputerach, niech Ci przeskanuje dyski scandiskiem, moze trzeba wywalic zbedne rzeczy typu stare aktualizacje, oczysci dyski, przeinstaluje gre i dopiero wtedy, jako skrajne rozwiazanie, jesli wszystko zawiedzie, sformatuj dysk |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
komputer przeskanowany, a instalowanie i formatowanie bylo w grudniu zeszlego roku, wiec niedawno :/
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
to moze trzeba po zdeinstalowaniu wyczyscic rejstr, wykasowac w pien wszystkie katalogi pochodne od TS2 i zaczac gre po instalacji od nowa, nie korzystajac z niczego (sejvy, dodatki) sprawdzic czy dziala
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|